Filmovi i serije u HD su 100% Besplatno na Popcorn Time

Popcorn time je najbolja opcija kada su u pitanju filmovi i serije u HD gratis na internetu.

Od malih nogu slušamo od prijatelja o web stranicama preko kojih gledamo serije i filmove, da ništa ne plaćamo. Često su to neka mjesta na kojima postoji više poveznica za gledanje u slučaju da jedna ne radi.

Prepune su reklama i ponekad su te reklame tako posložene da je na kraju prava umjetnost doći do sadržaja koji nas zanima.

Popcorn Time sve više postaje najbolja opcija za streamanje serija i filmova na najlakši mogući način bez potrebe za rješavanjem reklama ili preuzimanja filmova i serija na svoje računalo. U nastavku ćete vidjeti što je vrijeme za kokice i kako se koristi.

Što je Popcorn Time i kako besplatno gledati filmove i serije u HD-u

filmovi i serije u hd
Filmovi i serije u hd

Popcorn Time svojim korisnicima omogućuje pronalaženje i streamanje velikog broja piratskih filmova i serija u samom programu.

Besplatni player otvorenog koda je hibrid između bittorrenta i tipične tehnologije emotikona. Za razliku od tradicionalnog torrentiranja, medijske datoteke nestaju s računala nakon što korisnik izađe iz programa.

Ovaj program postaje opasna konkurencija Netflixu i ostalim plaćenim streaming servisima. Ovo je softver koji pirate oslobađa sakupljanja filmove na svojim računalima ili borba protiv loših veza ili oglasa.

Filmovi su kategorizirani, a da stvar bude gora za online distributere, u ponudi imaju i jednako kategorizirane TV serije.

Noćne more distributera tu ne završavaju, jer Vrijeme za kokice osim toga, dolazi s titlovima, tako da su korisnici oslobođeni dodatnog pretraživanja i podešavanja za ovaj dio piratstva.

Ni divovi poput njih neće biti pošteđeni ovog udarca iTunes i Google filmovijer su se entuzijastični gusari razvili i Android aplikaciju pa je samo pitanje vremena kada će istu ponuditi i za korisnike iOS uređaja.

S obzirom na to da već postoje medijske kutije s operativnim sustavom Android, ovaj “servis” omogućuje piratstvo izravno na TV ekranu bez upotrebe računala.

Naravno, nije neobično da su u budućnosti imali problema? Da to što rade ugrožava rad “stvaran” servisa koji plaćaju licencu za emitiranje pojedinih serija, i to velik broj.

filmovi i serije u hd
Filmovi i serije u hd

Kopije Netflixa i Popcorna za gledanje filmova online

Čak i nakon što su srušeni, par tjedana kasnije servis je opet dostupan svima, a sada iza njega stoje razni anonimni programeri koji rade na YTS-u.

Ali kasnije su odustali i od projekta. Najnoviji tim tvrdi da dolazi najnovija verzija i da će popraviti neke greške koje se pojavljuju ovisno o računalu.

Određena skupina ljudi dobila je ideju kopirati projekt pokretanjem vlastitog projekta pod nazivom Time4Popcorn. Stranica je kopija originalne stranice i to je više nego očito. Rekli su Posao iznutraru da ne vide razloga kontaktirati odvjetnika.

Fakultetska ravnateljica za intelektualno vlasništvo objasnila je kako je protuzakonito besplatno postavljanje filma na internet gdje ga svatko može pogledati. Kaže da time zapravo radimo kopiju nečega što postoji, jer to nije original.

Razlog zašto vlastima nije lako srušiti Popcorn Time je taj što sama aplikacija na svom serveru nema niti jedan film ili seriju.

Popcorn Time je tražilica filmova i serija

Dakle, ako ga želite ukloniti, bilo bi najbolje da prvo uklonite poslužitelje s kojih Popcorn Time izvlači epizode, ali čak i kada to bude učinjeno, samo će nađi još 10 novih.

Sada kada ste upoznati s programom, što sve nudi, u nastavku pročitajte kako ga koristiti ako ste zainteresirani.

filmovi i serije u hd
Filmovi i serije u hd

Kako koristiti Popcorn Time

Nakon što preuzmete i instalirate Popcorn Time na svoje računalo i otvorite ga, prikazat će vam se velika kolekcija filmova. Ako pomaknete miš ulijevo, dobit ćete više opcija.

Na početnoj stranici trebao bi vam se ponuditi upaljač tj. noviji sadržaj koji je nedavno stigao u kina.

U tom padajućem izborniku s lijeve strane koji se pojavljuje ako kliknete na njega, prikazat će vam se različite kategorije.

Ako želite gledati sadržaj koji je trenutno popularan, kliknete na popularno, a ako vam je bitnija biografija, imate i tu kategoriju, ako želite gledati japanske crtiće ili engleske anime, imate i to.

Imate sadržaj i za obrazovanje i za zabavu, na vama je birate isključivo ono što vas zanima. Klikom na TV emisije prikazat će vam se dostupne serije za gledanje.

S gornje desne strane nalazi se opcija pretraživanja i tu možete ukucati naziv filma ili serije ako vas mrzi čeprkati neiscrpna arhiva filmova i serija.

Također možete staviti Oznake pa ih pogledajte kasnije ili ako ste na određenoj epizodi da se ne morate sjećati gdje ste stali.

Klikom na film možete odabrati dostupnu rezoluciju, prijevod, a zatim kliknite Gledaj kada budete spremni za početak strujanja.

filmovi i serije u hd
Filmovi i serije u hd

Ne gledajte Popcorn Time u inozemstvu

Kad god gledate film, taj film strujite drugom korisniku pa se ne preporučuje korištenje Popcorn Timea u inozemstvu, jer su tamošnje vlasti stroge u pogledu torrenta.

Možda ste čuli kako se film preuzima na vaše računalo dok ga gledate, ali kada ponovno pokrenete računalo, sve se briše i vaša memorija je prazna.

Možete ga gledati čak i putem Chromecasta ili na svom Androidu. Android Box je također dobra opcija, budući da pretvara vaš TV u pametni TV, ali proces korištenja Popcorn Timea na platformama koje nisu računala i telefoni malo je kompliciraniji.

nodejs.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima