back to top

Honor Magic6 Porsche Design – Luksuzna suradnja s vilinskim dodirima tehnologije

Ugovor koji leži pred nama čini se kao čarobna potvrda dugogodišnjih glasina o Honor Magic6 Porsche Design pametnom telefonu, čija lansiranja kucaju na vrata s nestrpljenjem i iščekivanjem.

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

Honor, kao samostalna entitet u svijetu pametnih telefona od 2020. godine, uspješno je krpio rupe koje su ostale nakon odvajanja od svojih prethodnih roditelja.

Honor Magic6 Porsche Design - Luksuzna suradnja s vilinskim dodirima tehnologije

Progresivno su postali industrijski lider u Kini, a posebno su se istaknuli u segmentu sklopivih uređaja. Sada, s oduševljenjem, najavljuju novo partnerstvo s prestižnim Porsche Designom.

Honor 90 – može li zamijeniti flagship?

Porsche Design pametni telefoni imaju bogatu povijest istaknutog dizajna u svijetu mobilnih uređaja. Iako su nedavno brendirali luksuzne telefone Huaweija, neki će vjerni ljubitelji mobilnih telefona zasigurno zadržati sjećanja na ikonični BlackBerry P9981 iz vremena prije deset godina.


2 31

Ovaj povratak Porsche Designa u svijet pametnih telefona obećava sjaj i uzbuđenje, a prvi plodovi njihove suradnje s Honorom bit će pametni telefon Magic6 Porsche Design, predviđen za siječanj 2024. godine.

Honor Magic6 Porsche Design - Luksuzna suradnja s vilinskim dodirima tehnologije

Honor Magic6 Pro: Procurila prva fotografija

Prošlog tjedna, Honor i Porsche Design su predstavili svoje partnerstvo, označavajući početak uzbudljivog putovanja. Prvi teaser slika već je osvanuo na Weibu, istovremeno se pojavljujući na osobnim profilima ključnih rukovoditelja, među kojima se ističe CMO Harrison Jiang.


3 25

Iako slika ne otkriva mnogo o samom uređaju, jasno je da će Magic6 Porsche Design biti impresivan uređaj s velikim ekranom i elegantnim zakrivljenim rubovima. Pozadinska slika najnovijeg Porschea 911 podsjeća sve na snažnu povezanost s markom sportskih automobila, dodajući notu luksuza i ekskluzivnosti.

Honor 90 GT – Snapdragon 8 Gen 2 i 24GB RAM-a

Očekuje se da će Magic6 Porsche Design biti jedan od triumvirata Magic6 serije, zajedno s modelima vanilla Magic6 i Magic6 Pro. Već znamo da će Honor uvesti Qualcomm-ov Snapdragon 8 Gen 3 čipset u ovu seriju, a uzbuđujemo se i zbog obećanja novih i poboljšanih kamera koje će osigurati vrhunsku fotografiju.


4 15

Dok teaseri stižu, rasplamsavajući znatiželju obožavatelja i stručnjaka, jasno je da će sljedećih tjedana donijeti obilje informacija o Magic6 Porsche Design pametnom telefonu.

Nubia Z60 Ultra – do detalja rastavljena

Očekujemo detalje o inovativnim značajkama, naprednim tehničkim specifikacijama i jedinstvenim dizajnerskim elementima koje će ovaj uređaj donijeti na tržište.


5 8

Partnerstvo između Honor i Porsche Design obećava spoj vrhunske tehnologije i estetskog savršenstva. Honorova stručnost u proizvodnji pametnih telefona susreće se s bezvremenskim dizajnom Porsche Designa.

OnePlus 12R na tržištu 23.01.2024.

Stvarajući simbiozu performansi i stila. Magic6 Porsche Design neće biti samo pametni telefon; bit će to umjetničko djelo koje spaja funkcionalnost i eleganciju.

6 56 5

Dok svijet s nestrpljenjem iščekuje službeno lansiranje Magic6 Porsche Designa u siječnju 2024., ova suradnja već sada obećava promjenu u percepciji pametnih telefona.

YouTube Premium: Više nije moguće dijeliti obiteljski paket

Čini se da nas čeka nešto posebno, ne samo u svijetu tehnologije, već i u domeni umjetnosti i dizajna. Honor i Porsche Design zajedno kreću prema novom poglavlju, spremni ostaviti dubok dojam na tržištu pametnih telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima