back to top

Honor Magic6 Pro otkrio dizajn prije predstavljanja

Samsung službeno potvrdio Galaxy Unpacked za 18.01.2024. – stižu Galaxy S24 telefoni

George Zhao, izvršni direktor Honora, nedavno je podijelio uzbudljivu sliku jednog od najnovijih pametnih telefona, Honor Magic6. Osim što je prikazao atraktivan uređaj, Zhao je također pružio dublji uvid u inspiraciju iza dizajna, posebno ističući zelenu boju i inovativni raspored kamera.

Google testira “Asistenta za AI podršku” za pitanja o Googleovim uslugama

Honor Magic6 Pro otkrio dizajn prije predstavljanja

U svojem predstavljanju, Zhao je istaknuo kako su različiti elementi kineske povijesti i kulture bili ključni faktori u oblikovanju Honora Magic6. Spomenuo je čak pet tisuća godina kineske civilizacije, naglašavajući bogatstvo tradicije i estetike koji su duboko ukorijenjeni u njihovu kulturu.

Kao dodatni izvor inspiracije, istaknuo je i klesanje kamena u 19. stoljeću, sugerirajući da je Honor Magic6 rezultat preciznog i sofisticiranog oblikovanja, poput umjetnosti klesanja kamena.

WhatsApp će koristiti Google Drive za pohranu podataka

No, možda najintrigantniji aspekt njegove priče o inspiraciji bila je povezanost s “vitalnosti svih stvari u prirodi”, koja je dovela do stvaranja vjeverice.


2

Honor Magic6 Pro otkrio dizajn prije predstavljanja

Ova metafora sugerira da Honor Magic6 nije samo tehnički sofisticiran uređaj, već ima i dublje povezivanje s prirodom i životom oko nas. Kroz ovu priču, Zhao je pokušao prenijeti osjećaj vitalnosti, energije i inovacije koji su utkani u sam dizajn Magic6.

Xiaomi SU7 došao u Kineske trgovine

Nadalje, Zhao je izrazio oduševljenje zbog zelene boje koja dominira Honor Magic6. Ova boja, prema njemu, simbolizira svježinu, prirodu, ali i tehnološku inovaciju. Zelena boja često se povezuje s ekologijom i održivosti, pa bi ovaj odabir mogao ukazivati na Honorevu posvećenost ekološki osviještenom dizajnu.


3

Što se tiče same kamere, Zhao je otkrio da će Honor Magic6 zadržati dizajn s tri kamere. Digital Chat Station, poznat po otkrivanju informacija iz svijeta pametnih telefona, podijelio je slike Magic6 Pro iz svih kutova prije njihovog službenog objavljivanja u trgovini Honora.

Honor Magic6 Pro pobjeđuje Huawei Mate 60 Pro u brzini satelitske komunikacije

Na tim slikama jasno se vidi sofisticirani raspored kamera, sugerirajući visokokvalitetne fotografske mogućnosti.

44

Jedan od ključnih detalja koje je Zhao otkrio je izbor pohrane koji će biti dostupan za Honor Magic6 Pro. Kupci će moći birati između tri varijante pohrane – 256 GB, 512 GB i impresivnih 1 TB, pružajući korisnicima obilje prostora za fotografije, videozapise i druge datoteke.

Samsung sutra dijeli pozivnice za 17.01.2024. – dolazi Galaxy S24 serija!

Uzbuđenje oko Honor Magic6 dodatno se povećava jer je tvrtka najavila veliki dvodnevni događaj od 10. do 11. siječnja. Tijekom ovog događaja, Honor će službeno predstaviti Magic6 seriju i MagicOS 8.0 sučelje.

Samsung Galaxy S24+ “slučajno” osvanuo na Walmartovoj stranici

Iako još uvijek nisu otkriveni svi detalji, očekuje se da će ovaj događaj privući pažnju ljubitelja tehnologije i pametnih telefona diljem svijeta.

Što nam Google donosi 2024. godine? – transparentnost

Činjenica da će Honor Magic6 biti predstavljen zajedno sa svojim sučeljem MagicOS 8.0 sugerira da tvrtka ima cjelovitu viziju svojih proizvoda, uključujući i optimizaciju softvera.

Apple Vision Pro 2 na tržište će 2027. godine

Detaljan raspored najave proizvoda još uvijek nije objavljen, ali se očekuje da će svaki proizvod biti temeljito predstavljen kako bi kupcima pružio potpuni doživljaj njihovih značajki i mogućnosti.

Motorola 2024: Uvod u eru umjetne inteligencije na sklopivim telefonima

Honor Magic6 obećava biti vrhunski pametni telefon s impresivnim dizajnom, visokokvalitetnim kamerama i prostranim opcijama pohrane. George Zhao je uspješno prenio dublji kontekst inspiracije iza ovog uređaja, dodajući mu dimenziju koja ga čini više od običnog gadgeta.

Golf: prošlost, sadašnjost ali i budućnost

S nestrpljenjem očekujemo službeno predstavljanje na događaju 10. i 11. siječnja te smo uvjereni da će Honor Magic6 privući pažnju i zadovoljstvo ljubitelja mobilne tehnologije diljem svijeta.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima