back to top

Iskoristite Samsung pogodnosti i opremite svoj dom za zimu

Zagreb, 2. listopada 2023. – Sezona grijanja je sve bliže, a time čišćenje i održavanje doma postaje kompleksnije. Ukoliko vam je potrebno osvježenje u vašem domu i svoje stare kućanske uređaje želite zamijeniti novim i efikasnijim tehnološkim rješenjima, Samsung trenutno nudi odličnu pogodnost. Iskoristite priliku jer kupnjom odabranih modela usisavača, perilica i sušilica rublja, perilica posuđa, pećnica i hladnjaka ostvarujete do 25% popusta i pet godina jamstva za dugoročnu sigurnost.

Za higijenski čist dom

Za učinkovito usisavanje tu je moćni usisavač Bespoke Jet™ Complete s kojim možete čistiti različite vrste podova s ​​maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju učinkovito i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u zraku ni na podu.


Iskoristite Samsung pogodnosti i opremite svoj dom za zimu

Inovativna multifunkcionalna postaja za čišćenje automatski prazni prostor za pohranu prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Ovaj model opremljen je i naprednijim motorom s digitalnim inverterom koji je brži, manji i učinkovitiji od konvencionalnog motora, a ima i dulje trajanje baterije.

Za svježu i mirisnu odjeću

S promjenom godišnjeg doba mijenjamo i odjeću koju treba oprati, kako onu ljetnu, koju odlažemo, tako i onu jesensku koju ćemo nositi sljedećih nekoliko mjeseci. Samsung WW9800T perilica rublja pruža učinkovito pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™ tehnologiju.


bespoke ai laundry dl1

Sistem QuickDrive™ skraćuje vrijeme pranja bez smanjenja učinkovitosti, a tu su i praktična Add Wash vratašca, koja vam omogućuju dodavanje zaboravljene odjeće ili deterdženta, čak i tijekom samog pranja. Perilica s higijenskom parom također uklanja tvrdokornu prljavštinu i 99,9% bakterija i alergena, dok AI Control tehnologija, uz pomoć umjetne inteligencije, personalizira i predlaže cikluse pranja analizom obrazaca korištenja, nudeći učinkovito i jednostavno čišćenje odjeće.

Za najukusnija jela

Samsung Električna pećnica s fleksibilnim vratima (NV7000N) donosi osuvremenjeni dizajn s LED zaslonom što čini kuhanje pravim zadovoljstvom. S Dual Cook Flex sustavom korisnik može pripremati različita jela u isto vrijeme bez miješanja mirisa ili okusa, bez suvišnog gubitka vremena, dok pećnica donosi veliki kapacitet od 75 L.


Iskoristite Samsung pogodnosti i opremite svoj dom za zimu


samsung bespoke home 2021 1

Vidi još i…


lumia 950xl 2

Stvorena je na bazi AI tehnologije koja nudi povezane značajke putem aplikacije SmartThings i Wi-Fi mreže, čineći kuhanje nevjerojatno jednostavnim i zabavnim, a opcija pirolitičkog čišćenja pobrinut će se za čistoću i urednost pećnice. Uz sve to, sadrži i energetsku učinkovitost A+ razreda.

Posebna jesenska ponuda s velikim popustima

Kombinacijom odabranih Samsung uređaja vaš će dom zablistati u jesen, stoga iskoristite ovu nevjerojatnu priliku jer kupnjom odabranih modela usisavača, perilica i sušilica rublja, perilica posuđa, pećnica i hladnjaka ostvarujete do 25% popusta i pet godina jamstva za dugoročnu sigurnost.


smart saving kv

Pet godina jamstva podrazumijeva 2 godine tvorničkog te 3 godine dodatnog Samsung jamstva uz uvjet registracije na samsungproduzenojamstvo.hr najkasnije 30 dana od datuma kupnje. Promocija traje od 2.10. do 28.10.2023. ili do isteka zaliha, a za više informacija posjetite link.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima