JOŠ TRAJE POTRAGA ZA ADNANOM FAJIĆEM, U POTRAGU UKLJUČENI I RONIOCI

JOŠ TRAJE POTRAGA ZA ADNANOM FAJIĆEM, U POTRAGU UKLJUČENI I RONIOCI

Uključeni su i ronilački timovi, a potraga će biti nastavljena i narednih dana.

  • Danas smo ponovo na terenu bili u Bosanskoj Otoci, nažalost bez rezultata. Danas su radila dva tima, naša služba i jedinica za podršku USK. Ronilački tim također je radio, ali uz loše uvjete i vidljivost nije moguće pojačati intenzitet ljudi pod vodom. Čim prvi uvjeti dozvole u narednim danima potraga će biti i pod vodom na mogućim lokacijama. Kao i sa lociranjem auta koje je bilo uspješno, postoji nekoliko lokacija i za ronjenje čim uslovi dozvole – naveli su iz Kanu kluba Kormoran.

I Ale Šiljdedić, portparol MUP-a USK, kazao nam je da su radile ronilačke ekipe, da su uvjeti loši i rijeka je visoka, te da će potraga biti nastavljena.

Fudbaleri NK “Sloga” iz Bosanske Otoke, njih pet, doživjelo je prije dvije noći tešku saobraćajnu nesreću kada je vozilo sletjelo pored mosta u rijeku Unu. Trojica su se uspjela spasiti, ali su nažalost u vodi ostali kapiten Sloge Nedžad Mujagić – Džoni i Adnan Fajić, pomoći trener i nekadašnji igrač Sloge. Iz rijeke je izvučeno vozilo u kojem se nalazilo tijelo poginulog kapitena Nedžada Mujagića Džonija.

The post JOŠ TRAJE POTRAGA ZA ADNANOM FAJIĆEM, U POTRAGU UKLJUČENI I RONIOCI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima