KLUB SE OGLASIO: Zvezdina delegacija i srpski novinari u Zadru napadnuti i teško ozlijeđeni

Košarkaši Crvene zvezde sutra će se u Zadru od 17 sati sastati s istoimenom momčadi ABA lige.

Međutim, utakmica je imala vrlo ružnu uvertiru, jer su napadnuti članovi delegacije srbijanskog kluba, ali i dvojica novinara, priopćio je klub koji se ovim povodom oglasio priopćenjem.

KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da je u subotu navečer u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvih razloga napadnut član Upravnog odbora našeg kluba, zajedno s još jednim prijateljem kluba s kojim je bio u društvu , kao i dva člana novinarske ekipe koja je bila sa delegacijom KK Crvena zvezda Meridianbet stigla je iz Barcelone!

Svi su pretučeni u napadu brojnih maskiranih huligana i tom su prilikom zadobili teške tjelesne ozljede!

Kao klub zahtijevamo hitnu reakciju nadležnih tijela, prije svega hrvatske policije i sigurnosnih službi, kao i privođenje napadača, jer je naprosto nevjerojatno da su ljudi koji su u Zadar stigli u sastavu izaslanstva našeg kluba. , koji na sebi nisu imali nikakva obilježja našeg kluba, niti su na bilo koji način ikoga provocirali!

Posebno je simptomatično da mi, kao klub iz Beograda, već imamo saznanja da oba napada povezuje ista osoba (taksist) koja je prevozila novinarsku ekipu i člana našeg Upravnog odbora s aerodroma!

Zbog svega navedenog, a možda i kao posljedica otvorenog pisma zadarskih navijača koje je potpuno nepotrebno dizalo tenziju, kao i svega što se dogodilo u subotu u Zadru, KK Crvena zvezda Meridianbet službeno je zatražila da se utakmica u nedjelju odigra igrati bez prisustva publike – jer daje nam uvertiru od subote, kada je bez ikakvog razloga krenuo svojevrsni lov na ljude iz delegacije našeg kluba, dajući naslutiti da uvjeti za odigravanje utakmice neće biti regularni!navedeno je u priopćenju.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima