KYBORG ŽENA! Ugradila je sebi 52 mikročipa!

Za Anastasiju Son iz Kalifornije mogli bismo reći da je prava “cyber žena” Anastasia ugradila 52 mikročipa koje je programirala kako bi si dala poboljšane sposobnosti, ….

“Žena kiborg” Anastasia Synn drži svjetski rekord za najveći broj tehnoloških implantata u tijelu nakon što je u sebe postavila 52 mikročipa!

Anastasia Sinn, 48, iz Kalifornije, dala je sve, od najvećeg magneta ikada ugrađenog u osobu do magneta za prijenos zvuka ugrađenog u tragus njenog uha.

Otprilike polovica Anastasijinih implantata su mikročipovi koje ona programira kako bi sebi dala poboljšana osjetila i sposobnosti. Ona može otključati brave i uključiti računala svojim uređajima.

Tvrdi da se prvo odlučila zaroniti u tehnologiju kada je njezina kći pokazala interes za to.

“Moja kći je prvobitno pitala može li dobiti implantat mikročipa da otključa svoje računalo kao igračica koju je vidjela na internetu, a ja sam rekla ‘Ne, bolje da ja to prvo učinim kako bih se uvjerila da je sigurno’, rekla je za Guinness . Svjetski rekord.

Rekla je da joj je podzemni “uradi sam” kirurg pomogao s implantatima. Većina se izvodi hipodermičkom iglom i kopčom.

Druge su rađene skalpelom, a koža je potom zašivena.

Puno sam ih uložila u sebe i imala sam prijatelja koji mi je pomogao oko onih koje ne bih mogla sama – rekla je Anastasija.

Tvrdi da joj lijeva ruka daje šesto čulo i da iza zida osjeća žice pod naponom. Ona također tvrdi da može osjetiti prima li transformator ili strujna kutija struju ili ne.

Anastasia također ima magnete u ušima koji rade na isti način. Ona čuje u glavi pomoću bakrene žice, Bluetooth prijemnika i magneta ugrađenih u vlastite uši, piše daily star

Zbog svojih implantata posebno se prisjeća i pokojnog supruga.

“Čip iznad mog srca kada bude skeniran odigrat će naše vjenčanje”, rekla je Anastasia.

“Mikročip na mom lijevom zapešću zove telefon moje kćeri, a onaj na mom desnom zapešću zove telefon mog supruga. Pronalaženje nečije izgubljene naušnice također je bilo vrlo korisno tijekom godina.

Iako je Anastasia zadovoljna svojom odlukom da postane ljudski kiborg, njezini implantati predstavljaju neke izazove. Anastasia ne može dobiti magnetsku rezonancu i suočava se s drugim preprekama kao što je uklanjanje i pregled implantata s vremena na vrijeme, zbog njihovih eksperimentalnih premaza, prema Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda

Degradacija obloga implantata može izložiti Anastasiju otrovnim elementima tiskanih ploča, bakrene žice i neodimija.

“Ako saznam da imam neku bolest koja zahtijeva redovite magnetske rezonance, definitivno bih izvukla sve svoje implantate”, rekla je.

Anastasia kaže da morate biti u redu s operacijom, iglama i skalpelom i da morate biti svjesni svog tijela i znati na što trebate paziti da vaši implantati ne zakažu. Ona kaže da su mikročipovi odlična polazna točka jer se mogu plitko ugraditi pa se po potrebi mogu lako ukloniti.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

KYBORG ŽENA! Ugradila je sebi 52 mikročipa!KYBORG ŽENA! Ugradila je sebi 52 mikročipa!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima