Majka je mislila da je uspavala djecu pa se šokirala: ‘Kako se to moglo dogoditi?’


Nesvakidašnja scena dogodila se jednoj majci, koja je djecu spremala na spavanje. Kad se kasnije vratila u njihovu sobu da ih posjeti, imala je što vidjeti.

teksaškiKellyimaInstagramprofil na kojem redovito dijeli ‘sirove’ sadržaje i šale se na račun roditeljstva, a inspiraciju crpi iz svakodnevnog života svoje djece i gledanja drugih roditelja na društvenim mrežama. To je profilduhoviti lika prati ga oko 150 tisuća korisnika Instagrama.

Kelli redovito dijeli sadržaje drugih korisnika, pa je tako podijelila i video žene koja joj ulazi u dječju sobu.

Neimenovana majkabila je šokirana kada je zatekla jednu od svojih kćeri kako viri iz malog otvora na podudok je druga iznenađena beba ukazala na ‘nestašluke’ koje je napravila njezina sestra.Blizanac je odmah ustao i pokazao na drugog blizanca zaglavljenog u ventilacijskom otvoru. Iako je bila u ‘bezizlaznoj’ situaciji, čini se da je djevojka bila prilično ravnodušna prema svojim postupcima.

Poklopac ventilacijskog otvora bačen je samo nekoliko metara dalje od ove urnebesne snimke.

To je snimkapogledan više od 19,7 milijuna putaa iako ju je Kelly iz nepoznatog razloga uklonila sa svog profila, još uvijek se može pogledati, na profilu koji vode roditelji blizanaca u videu.

Nije svima bila smiješna činjenicada je dijete zapelo u otvoru za ventilaciju. Mnogi su negativno reagirali: “To izgleda opasno, ugasi kameru”, “Zašto ne koristiš baby monitor?”, “Nisam ni znao da se ovo može dogoditi. Kako se to dogodilo? Što se događa ?I kako sad da zaustavim širenje svojih iracionalnih strahova”, neki su od komentara.

Ali mnogima je cijela ova situacija bila vrlo zabavna: “Pravo iskupljenje iz Shawshanka“, „Ovo je upravo ono što bi napravio jedan od mojih blizanaca“, „Bože, ne mogu prestati gledati ovaj video. Nevjerojatno da je dijete uopće tu stalo, smiješno.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju dijele Waylin Claire i McClaine Neil (@theburktwins)


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima