back to top

Mjesec u Jarcu od 11. rujna donosi nevjerojatan financijski preokret za Strijelce, Blizance i Djevice

Prvi mladi Mjesec u 2024. godini pojavio se u znaku Jarca, a astrolozi tvrde da zbog grupiranja planeta u zemljanim znakovima ova pojava može donijeti ozbiljne promjene u resursima.

Stvar je u tome što će u vrijeme mladog Mjeseca Uran, planet iznenađenja, biti u Biku, au Djevici će biti crni Mjesec, koji je odgovoran za dokumente i dogovore.

Stoga očekujte da se zbog ovih točaka mogu dogoditi prava iznenađenja u vašim financijskim poslovima, koja vas mogu oduševiti, pa čak i uplašiti.

Strijelac

U vrijeme mladog Mjeseca Sunce, Mjesec i Mars bit će u vašem financijskom sektoru, što znači da biste mogli imati novi izvor prihoda, najvjerojatnije zahvaljujući pomoći muškarca ili proboju u osobnom poslu.

Mars vlada kućom vaših vlastitih projekata, pa je vaša ideja ta koja odjednom može početi donositi ozbiljne prihode!

Blizanci

U vrijeme mladog Mjeseca Sunce, Mjesec i Mars bit će u vašem sektoru obiteljskog kapitala, što vašem muškarcu može donijeti novi izvor prihoda ili ćete se vi i suprug odlučiti na hipoteku ili kredit.

Osim toga, možda ćete početi primati investicije iz internetskog projekta, pogotovo ako ste ga pokrenuli 2023.

Djevica

U vrijeme mladog Mjeseca Sunce, Mars i Mjesec bit će u vašem sektoru osobnih projekata, što može donijeti novi ciklus financija iz osobnog poslovanja.

Zanimljivo je da je u vašem znaku Crni Mjesec koji može donijeti iznenadne neslužbene prihode, a Uran u sektoru međunarodnih odnosa može donijeti narudžbe od stranih partnera ili klijenata. Osim toga, projekt povezan s vašim podučavanjem može vam početi stvarati prihod.

Izvor: Sjajno

3 horoskopska znaka će prekinuti 2024., a njihovoj ljubavi će doći kraj


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima