Mračno razdoblje za Ovnove, Rakove i Jarce do kraja tjedna, stvari neće ići u željenom smjeru

Svatko od nas se susreće s mračnim razdobljem u životu koje bismo željeli što prije zaboraviti, ali prepreke i smetnje u ostvarenju naših planova treba vidjeti kao važan uvjet za daljnji razvoj i napredak. U razdoblju od 6. do 11. veljače neki znakovi Zodijaka morat će biti oprezni, kako ne bi došli u neugodnu situaciju.

Astrolozi upozoravaju da do kraja ovog tjedna ne planirate previše jer se stvari najvjerojatnije neće kretati u željenom smjeru. Razlog tome su teški tranziti Marsa i Neptuna, Mjesec u kvadratu s Uranom i mladi Mjesec u Vodenjaku.

Zato ovaj tjedan u najmanju ruku nije idealan za realizaciju vaših planova, pa je najbolje prihvatiti situaciju kakva jest i ne truditi se previše mijenjati stvari.

Ovan

Pokušajte ne pokazivati ​​previše svoju tvrdoglavu prirodu i pokušajte ne pokazati svoj kratki fitilj, jer sukob na poslu može izazvati snažnu reakciju.

Ovo nije dobro vrijeme za preuzimanje velike odgovornosti, jer stvari najvjerojatnije neće ići po planu. Svađe na radnom mjestu mogu učiniti da se osjećate prezreno i poniženo i dugo se nećete moći pomiriti s takvom situacijom.

U ovom ste trenutku pod jakim utjecajem Marsa, pa ako želite prevladati poteškoće, pokušajte se jednostavno distancirati od negativnosti.

Što više reagirate, to će biti očitije koliko vam je važno mišljenje i odobravanje drugih. Zato pokažite svoju snagu šutnjom, a ne ulaskom u nove sukobe.

znakovi zodijaka preprekeznakovi zodijaka prepreke
Foto: Pixabay/Victoria

Rak

Snažan utjecaj Merkura i Neptuna uvjerio vas je da se sprema nešto nevjerojatno.

Ipak, ne biste trebali previše riskirati – sada je pravi trenutak za razmišljanje i trezveno razmišljanje. Možda ćete se osjećati kao da ste na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Nemojte biti nestrpljivi, trebate samo pričekati. Uskoro će vas pratiti pregršt pozitivnih utjecaja s Jupitera, stoga budite otvoreni za nove ideje.

Bit ćete spremni prevladati negativne osjećaje kada shvatite da im ne biste trebali posvećivati ​​toliko svog dragocjenog vremena i pažnje.

Jarac

Nedjelja će biti vrlo dramatična, ali razlog tome je prvenstveno način na koji procjenjujete situaciju.

Obuzet će vas nostalgija, a činit će vam se da su najbolji trenuci vašeg života prošlost. Detaljno ćete se osvrnuti na pogreške koje su vas dovele do trenutne situacije.

Nedjelja će donijeti trenutak spoznaje i shvatit ćete da sami sebi možete najbolje pomoći. Krenut ćete putem ozdravljenja i moći ćete racionalnije procijeniti situaciju.

Biti sretan u životu je izbor, koji najviše ovisi o vašoj životnoj filozofiji i svjetonazoru.

Prognoza astrologa Vladimira Vlajića do 11. veljače: Merkur u Vodenjaku izaziva skrivene emocije, Pluton velike gubitke


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima