back to top

Novak prije starta AO: Sam sam sebi najveća prijetnja

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković rekao je na konferenciji za medije uoči meča prvog kola Australian Opena da je sam sebi najveća prijetnja.

Đoković će u nedjelju od 9 sati igrati protiv mladog hrvatskog tenisača Dina Prizmića u meču prvog kola Australian Opena.

Ja sam sebi najveća prijetnja, to je uvijek tako, a onda su to i svi ostali najbolji tenisači svijeta. Od nekih se očekuje više od drugih, ali ovo je slam, 128 igrača. Moj zglob je dobro. Imao sam vremena od zadnje utakmice do sada. Dobro treniram, nema bolova na treningu, vidjet ćemo kako će biti. Nije tako ozbiljno kao ozljede koje sam imao 2021. i prošle godine, to su bile gore ozljede. Ne mogu prognozirati hoće li se vratiti, to ćemo morati vidjetiistaknuo je Đoković.

Osvrnuo se i na pitanje “Golden Slama”.

Nije tajna da verbaliziram svoje ciljeve i da želim osvojiti svaki Slam, ali sada se samo nadam da mogu započeti sezonu pobjedom u Melbourneu. Ovo je polje na kojem sam postigao velike stvari. Nadam se da mogu biti blizu razine koju sam pokazao prošle godine, to je bila jedna od najviših razina koje sam pokazao ovdje. Prošla je duga godina, prvo Melbourne, onda sve ostalozaključio je Đoković.

Podsjetimo, najbolji tenisač svih vremena osvojio je prvi Grand Slam čak 10 puta u sezoni, a brani naslov iz prošle sezone.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima