Novogodišnja noć donosi filmsku ljubavnu avanturu za Lava, Strijelca i Jarca, svemir im šalje nekog posebnog

Novogodišnja noć donosi filmsku ljubavnu avanturu za Lava, Strijelca i Jarca, svemir im šalje nekog posebnog

Novogodišnja noć otvorit će vrata ljubavi za 3 znaka Zodijaka. Nekima je teško upoznati nove i potpuno nepoznate osobe, ali jedan znak će ponovno sresti osobu iz prošlosti i obnoviti romansu.

Ako ste slobodni i spremni na romansu, otvorite se novim mogućnostima koje vam kosmos šalje, jer je moguće da ćete sresti svoju srodnu dušu.

Ova 3 horoskopska znaka mogla bi doživjeti promjenu na ljubavnom polju, počevši od najluđe noći:

Lav

Tijekom siječnja Lavovi bi mogli biti iznenađeni neočekivanom kemijom koju će osjetiti s osobom koju tek upoznaju, a vezana je uz njihov širi poslovni krug. Doživjet će trenutke duboke povezanosti i strasti koji će ih potaknuti da se otvore novim ljubavnim mogućnostima.

Moguće je da veza neće prerasti u nešto više od avanture, ali će i dalje uživati ​​u svakom trenutku provedenom s ovom neočekivanom osobom koja će im uljepšati početak godine.

Strijelac

Tijekom siječnja Strijelci bi mogli privući pažnju nekoga iz svog društvenog kruga i otkriti koliko zajedničkih interesa dijele sa ‘strancem’. Očekuje ih dinamična i uzbudljiva situacija koja bi mogla rezultirati dubokom vezom ili otvaranjem novih mogućnosti za ljubavnu vezu.

Moguće je da će ovu osobu u njihov život dovesti poznanik koji ih dobro poznaje, a ljubavna kemija će biti itekako vidljiva.

Jarac

Jarčevi će uskoro upoznati nekoga iz prošlosti. Ponovni susret izbacit će na vidjelo osjećaje koje su dugo potiskivali i dati im priliku da obnove vezu.

Iako ova veza možda nije bila toliko jaka u prošlosti, zapravo jednostavno nije bilo pravo vrijeme za vezu. Kako je vrijeme prolazilo, oboje su rasli i razvijali se, pa je šteta ljubavi ne dati priliku. Ovaj bi sastanak čak mogao dovesti do razmatranja zajedničke budućnosti.

Izvor: Stil/Smisao

Kako izgleda vaša srodna duša ovisno o horoskopskom znaku u kojem ste rođeni


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima