Od 15. prosinca Ovan, Bik i Jarac ostvaruju svoje snove i privlače u život sve što zamisle

Od 15. prosinca ovi sretni znakovi zodijaka ulaze u razdoblje intenzivne manifestacije kada će moći ostvariti sve što požele. Manifestacija nije samo usklađivanje vaših misli – morate imati i hrabrosti da te snove ostvarite.

Za ova 3 horoskopska znaka 15. prosinca je početak ere manifestacije. Pripremite se da ostvarite sve svoje snove, korak po korak.

Ovan

Iako ste dobri u pokretanju stvari, niste uvijek usredotočeni koliko biste trebali biti da biste ostali dosljedni. Lako vas omesti, prebacujući fokus s jednog sna na drugi. Ta promjena fokusa je ono što vas koči u postizanju vaših ciljeva.

15. prosinca započela je vaša era manifestacije fokusiranjem vaše pažnje na samo jedan ili dva dostižna cilja. Usmjeravanjem svoje moći, veća je vjerojatnost da ćete manifestirati život o kojem ste sanjali.

Bik

Iako imate snove o boljem ili ispunjenijem životu, teško vam je učiniti korake prema tom snu. Uostalom, što ako se ispostavi da ti se ne sviđa tvoj novi život? Ili ćeš možda doživjeti neuspjeh prije nego što stigneš? Ti vas strahovi drže čvrsto zaključanima u vašoj zoni udobnosti, ali to ne mora biti tako.

Od 15. prosinca obećajte da ćete učiniti sve što je potrebno da ostvarite svoje snove. Naravno, to bi moglo značiti malu nelagodu, ali vi ste tip osobe koja to može podnijeti.

Jarac

Možda ćete se iznenaditi kada vidite sebe na ovom popisu. Na kraju krajeva, nije vam potrebno razdoblje manifestacije da biste stvorili život kakav želite za sebe. Vi ste jedan od najsretnijih i najvrjednijih znakova zodijaka. Ali zar se ne umorite od pretjeranog rada? Dok ovo doba za neke znakove znači više posla, za vas znači upravo suprotno.

Dana 15. prosinca započela je vaša era manifestacije dopuštajući si da se malo opustite i vjerujete procesu. Ako vjerujete da ćete stići kamo trebate, dopustite životu da vas tamo odvede, umjesto da uvijek morate biti na vozačkom mjestu.

Izvor: Sensa

9 načina kako preživjeti totalni kaos koji nam donosi retrogradni Merkur


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima