Orgije u policijskoj stanici u Crnoj Gori

U prostorijama policije u Kotoru 30. srpnja 2020. godine dva inspektora policije organizirala su orgije s dvije žene, a potom su o tome obavještavali bivšeg policijskog službenika Uprave policije Ljubu Milovića, koji se tereti da je na vrhu zloglasnog kavačkog klana, piše crnogorski portal Borba.

Taj je portal došao u posjed fotografija koje su dio spisa koji je Europol dostavio nadležnim tijelima o presretnutim porukama.

Jedna od dvije ženske osobe s ovih fotografija bila je u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P., koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, s jednom obnaženom i drugom djelomično obnaženom ženskom osobom, koja je odjevena u uniformu zdravstvene djelatnice. 

Na fotografijama iz policijske stanice koje je objavila Borba vidi se kako policajci diraju žene za grudi, ljube se s njima te vrše seksualni čin s jednom od dviju žena. 

Portal je objavio i poruke koje su navodno također dokaz u slučaju i koje je jedan od inspektora slao ranije spomenutom Ljubi Miloviću. “Šou s njom u kancelariju”, “E vidi je šta radi u stanicu policije”, stoji u porukama kojima se navodno policajci hvale vrućom akcijom u stanici. 

“Bravooo brate moj”, stiglo je kao odgovor s druge strane, uz smajlić.

Orgije u policijskoj stanici u Crnoj Gori
Orgije u policijskoj stanici u Crnoj Gori
Orgije u policijskoj stanici u Crnoj Gori

The post Orgije u policijskoj stanici u Crnoj Gori appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima