back to top

OTAC UBIJENOG MMA BORCA: BIO JE MOMAK ZA PRIMJER, IMAO JE DJEVOJKU, I NIJE IMAO FINANSIJSKIH PROBLEMA

OTAC UBIJENOG MMA BORCA: BIO JE MOMAK ZA PRIMJER, IMAO JE DJEVOJKU, I NIJE IMAO FINANSIJSKIH PROBLEMA

On je pred tužilaštvom govorio o svom sinu, kakav je bio za života i pridružio se krivičnom gonjenju osumnjičenih.

Otac ubijenog Stefana Savića ispričao je u svom iskazu u Tužilaštvu da je Stefan bio student četvrte godine Ekonomskog fakulteta, te i da se kretao u društvu studenata farmacije i stomatologije. Imao je djevojku, nije imao finansijskih problema.

Prema riječima Nenada Savića, njegov sin se, kada se priključio MMA reprezentaciji, zarekao da na ulici neće primenjivati borilačke veštine da ne bi kaljao grb reprezentacije.

Otac ubijenog Stefana je ukazao da je njegov sin bio više puta državni prvak i osvojio je bronzu na svetskom prvenstvu u MMA u novembru prošle godine. Učestvovao je u formiranju fondacije koja je pomagala Romima – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Govoreći o osumnjičenima za smrt svog sina Nenad Savić je naveo da zna da je u maju 2021. godine imao fizički sukob sa više mladića medju kojima su bili okrivljeni.

Otac se pridružio krivičnom gonjenju okrivljenih i istakao imovinsko pravni zahtev, koji će opredijeliti naknadno.

Podsjetimo, nakon saslušanja oglasio se Denis Kurtović, advokat porodice Savić. Ovo je događaj koji je potresao širu javnost, želimo da iskažemo da je danas Više javno tužilaštvo u Beogradu stupilo u kontakt sa porodicom Stefana Savića, kao i to da je otpočela istraga. Porodica osumnjičenog je kontaktirala porodicu Savić, tom prilikom su ostvarili kontakt što budi nadu da će dovesti do predaje osumnjičenih – rekao je Kurtović.

Kurtović je rekao u ime porodice Savić da su zahvalni Stefanu Markoviću koji je pokušao da spasi život Savića i tada zadobio teške tjelesne povrede opasne po život, piše Blic.

Podsjetimo, Stefan Savić je ubijen u noći između 24. i 25. februara na Dorćolu. Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) su osumnjičeni za ovaj zločin, a nalaze se u bjekstvu već mjesec dana.

The post OTAC UBIJENOG MMA BORCA: BIO JE MOMAK ZA PRIMJER, IMAO JE DJEVOJKU, I NIJE IMAO FINANSIJSKIH PROBLEMA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima