PLJAČKAŠ IZ SRBIJE OSTAO BEZ 2,5 CENTIMETRA NOSA! UPAO SA PIŠTOLJEM U KUĆU NA MALTI, A ONDA JE VLASNIK SKOČIO NA NJEGA

PLJAČKAŠ IZ SRBIJE OSTAO BEZ 2,5 CENTIMETRA NOSA! UPAO SA PIŠTOLJEM U KUĆU NA MALTI, A ONDA JE VLASNIK SKOČIO NA NJEGA

Viktor M. (39) iz Srbije teško je povrijeđen kada mu je Maltežanin Pašalino Č. (43), kojeg je pokušao da opljačka u kući, odgrizao dio nosa!

Kako se moglo čuti na sudu, muškarac iz Srbije je, naoružan pištoljem, provalio je u Pašalinov dom u namjeri da izvrši krađu. Pljačka, međutim, nije baš išla kako je planirano, a kada se suočio sa potencijalnim lopovom, muškarac je zgrabio oružje i pokušao da ga otme iz ruku lopova.

Borba koja je uslijedila navodno se završila tako što je muškarac ugrizao lopova za nos, pri čemu je, kako se navodi, odgrizao oko 2,5 centimetra.

Pašalino se izjasnio da nije kriv za teške povrede Viktoru, koji se na sudu pojavio sa zavijenim nosem. On je također negirao optužbe u vezi sa nepovezanim incidentom koji se dogodio dva dana ranije u kojem je navodno nanio laku povredu svojoj partnerki, prijetio joj i napao je i oštetio automobil, dok je bio na uslovnoj slobodi za druga krivična djela.

Pušten je uz kauciju uz depozit od 1.000 eura i ličnu garanciju od 14.000 eura.

Viktor M. je optužen za nošenje vatrenog oružja prilikom izvršenja krivičnog djela protiv osobe, tešku krađu u pokušaju, povredu tuđe imovine, vrijeđanje i prijetnju i kršenje prethodnih uslova za jemstvo.

On je takođe pušten uz kauciju nakon što se izjasnio da nije kriv po optužbama koje mu se stavljaju na teret.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima