Postavio Guinnessov i svjetski rekord s tetovažom imena svoje kćeri!

Britanac je postavio novi svjetski rekord u broju tetovaža istog imena na svom tijelu nakon što je tintom upisao ime svoje kćeri. Mark Owen Evans iz Velike Britanije 49, vratio je svjetski i Guinnessov rekord….

po broju tetovaža istog imena na svom tijelu, nakon što je ime svoje sedmogodišnje kćeri Lucy upisala još 400 puta, čime je ukupan broj porastao na 667.

Mark je prvi put postavio ovaj rekord 2017. tetovirajući 267 “Lucy” na leđima, no 2020. 27-godišnja Diedra Vigil (SAD) oborila je rekord tetovirajući svoje ime 300 puta.

Mark i njegova kći Lucy 2017
Mark i njegova kći Lucy 2017

Mark je bio odlučan u namjeri da ponovno preuzme rekord, a bez puno prostora na leđima, odlučio se na nove tetovaže na bedrima.

Bilo je potrebno pet i pol sati da se napravi svih 400 tetovaža – po 200 na svakoj nozi ili bedru

tetovaže rekrod lusi
tetovaže rekrod lusi

“Jedva sam čekao da dobijem ploču natrag i posvetim ovo svojoj kćeri”, rekao je Mark.

Mark je prvotno postavio ovaj rekord kako bi proslavio Lucyno rođenje, kao i kako bi prikupio sredstva za bolnicu koja se brinula za nju sljedećih mjeseci.

Sam je nacrtao dizajn za prvi set tetovaža, odabravši otvorenu knjigu – koja označava Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda – ispisanu na leđima s Lucynim imenom ispisanim više puta na dvije otvorene stranice.

Dva tattoo umjetnika u Dexterity Inku u Rackhamu radila su sat vremena kako bi dovršili cijelu stvar s tetoviranjem

Mark je prvotno planirao Lucyno ime tetovirati 100 puta jer je to bilo sve što je mislio da će stati u knjigu. Međutim, zahvaljujući stručnom pisanju umjetnika, Mark je završio s dvostruko većom procjenom, prema Guinnessovoj knjizi svjetskih rekorda.

“Bilo je čudno – budući da su to radila dva tattoo umjetnika u isto vrijeme, bol je nekako nestala”, rekao je Mark.

“Volim što doslovno nosim cijelu ploču i ide svuda sa mnom”, dodao je.

Čovjek zaista ima dovoljno mjesta na tijelu za tetovaže, a kći mu ima kratko ime.

Zanimljivo je da rekord po broju tetoviranih potpisa na tijelu ima Funky Matas, zabavljač s Floride koji na svojim leđima ima 225 potpisa.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Postavio Guinnessov i svjetski rekord s tetovažom imena svoje kćeri!Postavio Guinnessov i svjetski rekord s tetovažom imena svoje kćeri!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima