back to top

Pronašao sam dobitnu lutriju dok sam čistio kuću

loto listić

Stanovnica Njemačke koja je nedavno pospremala svoju kuću za Božić naišla na srećku staru dvije godine bila je zapanjena kada je otkrila da je osvojila oko 99.533 eura…

prema izvješćima lokalnih medija.

Neidentificirana žena iz Magdeburga igrala je lutriju Super 6 u veljači 2021. kada je navodno ostavila listić u ladici stola i zaboravila na njega.

Za srećku je potrošila oko 44 dolara igrajući istih šest brojeva četiri tjedna.

“Ja ne mogu vjerovati. Osjećaj je kao da ponovno otkrivate zaboravljeno blago“, rekla je pobjednica i otkrila kako joj je odmor na popisu obaveza.

Službenici lutrije izvijestili su da je listić bio u savršenom stanju kad su ga primili. Dobici iz 2021. u ukupnom iznosu većem od 660.000 dolara još nisu potraživani u Saskoj-Anhaltu, rekli su dužnosnici, izvještava New York Post

U toj njemačkoj pokrajini nagrade iz 2021. godine mogu se preuzeti do 31. prosinca 2024. godine.

“Ovo je bio jedini šesteroznamenkasti iznos dobitka koji je trenutno otvoren tako dugo”, objasnio je direktor Lotto-Toto Sachsen-Anhalt Stefan Ebert za Der Spiegel.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Pronašao sam dobitnu lutriju dok sam čistio kuću Pronašao sam dobitnu lutriju dok sam čistio kuću


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima