Prvi cilj je saznati kad počinje prvenstvo

Rukometaši ljubuškog Izviđača su prozivkom u ponedjeljak popodne počeli pripreme za novu sezonu u domaćim natjecanjima, kao i EHF Europskoj ligi gdje imaju zajamčenih šest jakih utakmica sa atraktivnim protivnicima u skupini G.

Njihov put u ovom natjecanju počinje 17. listopada, a igrat će sa ekipama Fuchse Berlin, Chambery i Dinamo Bukurešt.

Na prvom treningu Skauta su bila 23 igrača.

 – Konačno smo krenuli, prvi tjedan su testiranja i uvod, a kad su u pitanju očekivanja za sljedeću sezonu prvo je saznati početak prvenstva i probati osvojiti ga te otići do Final Foura Kupa. U Europskoj ligi imamo jako zanimljive protivnike, praktički smo dobili ponajbolje ekipe iz svake jakosne skupine. Sigurno ćemo probati se dovesti na tu razinu da im možemo parirati, rekao je trener Toni Čolina.

Zasad je potvrđen dolazak četiri mlada igrača. To su Todor Milisavljević iz Kozarske Dubice, srednji bek koji je 2006. godište, zatim desno krilo Kristijan Katić (Žepče, 2006. godište), srednji bek Amer Šahinović (Goražde, 2004. godište) i pivot Mile Lasić (Zrinjski, 2005. godište). S druge strane klub je napustilo pet rukometaša: Domagoj Alilović, Mladen Bošković, Nikola Primorac Ivan Herceg i Ivan Dedić.

Prva prijateljska utakmica je na rasporedu 4. kolovoza sa Metkovićem, slijedi meč sa Čapljinom 11. ili 12. kolovoza, zatim jednodnevni turnir 19. kolovoza u Ljubuškom gdje će uz domaćina Izviđač igrati Metković, Trogir i Kaštela. Potom će Skauti 26. kolovoza igrati u Trogiru, a zatim slijedi trodnevni turnir u Visokom od 31. kolovoza do 2. rujna gdje će pored njih nastupiti Dubrava (Zagreb), Borac (Banjaluka) i domaćin Bosna. Ako bi prvenstvo u Premijer ligi startalo 9. rujna ovi mečevi bi bili dovoljni, a ako bi krenuli tjedan poslije, onda će u Izviđaču tražiti još jednog protivnika u pripremi. Er.B.

The post Prvi cilj je saznati kad počinje prvenstvo appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima