RODICA SLAĐE KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA: OSTALA TRUDNA U OSMOM RAZREDU, SVAŠTA SE PRIČALO

RODICA SLAĐE KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA: OSTALA TRUDNA U OSMOM RAZREDU, SVAŠTA SE PRIČALO

Ovim riječima započinje priču rođaka Slađane P. (ime i prezime poznato redakciji) koja je uhapšena i osumnjičena da je naručila ubistvo supruga Dejana P.

  • Niko iz naše familije nije ubijao i krao, ne znam odakle joj ideja uopšte da to uradi? Ona je majka četvoro djece… Svašta se pričalo po selu, ali niko nije mogao da povjeruje u to – kaže rođaka crne udovice za Blic.
  • Ne postoje riječi kojima bih opisala ovaj zločin. Iako mi je rod, neka bude kažnjena kako dolikuje. Dejan je nju volio, bio je fin i kulturan. Mogla je da ode od njega ako joj nešto nije odgovaralo. Četvoro djece će zbog nje ostati na ulici, bez oca i majke. Ovo je strašno, nemam riječi – kaže ona.

Ispričala je i da je s prvim djetetom ostala trudna u 8. razredu.

  • Kada je ostala trudna, plašila se to da kaže ocu. Međutim, kako joj je porastao stomak bila je prinuđena da mu ispriča. Njen otac je navodno bio baš ljut… Ja sada mislim da ona Dejana nikada i nije voljela, nego da se udala za njega da njene roditelje ne bi bilo sramota – tvrdi Slađanina rođaka.

Napominje i da je Slađana nije prevarila samo porodicu, već i cijelu državu.

  • Prevarila je i državu, samo što kuću nije dobila. Koliko ja znam, oni imaju veliku kuću i živjeli su u dobrim uslovima. Sve nas je prevarila. Vjerujte da me je sramota što nosim ovo prezime. Ukaljala nam je obraz – ispričala je rođaka.

Prema njenoj šokantnoj tvrdnji i riječima, Slađana je navodno “priznala Dejanu da jedno dijete nije njegovo”. Sagovornica tvrdi da se tako pričalo ali da tada nije vjerovala u seoske priče.

Prvi rezultati nakon ekshumacije tela

U četvrtak je završena obdukcija Dejana P. (33) iz Majdanpeka. Rađena je ekshumacija tijela, a prvi nalazi obdukcije pokazuju frakturu lobanje, što ukazuje na to da je Dejan mogao biti krvnički pretučen.

Tijelo Dejana je gotovo u potpunosti izgorjelo, ali ono što je odmah vidljivo jeste fraktura lobanje koja ukazuje na brutalne batine ili na povredu koja je nastala nakon što se automobil prevrnuo.

S obzirom na to da obdukcija nije rađena odmah nakon smrti, jer je Slađana tako zahtijevala, u četvrtak je urađena ekshumacija i obdukcija, nakon što je otkrivena jeziva istina.

  • Nakon što su ga pretukli, stavili su ga u automobil, odvezli do uzvišice, a zatim su vozilo gurnuli i ono se prevrnulo. Nakon toga su zapalili automobil. Fraktura lobanje je nastala od brutalnih batina ili prilikom prevrtanja automobila – rekao je izvor.

S. M. i sedamnaestogodišnjak sumnjiče se da su 5. avgusta, po prethodnom dogovoru sa Slađanom, Dejanovom suprugom, koja je pružala informacije o kretanju svog muža, na lokalnom putu sačekali ga i napali.

Kada je on prišao svom parkiranom automobilu, kako se sumnja, prišli su mu i drvenom motkom i bejzbol palicom, koje je obezbijedila Slađana udarili više puta. Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo.

Sumnja se da su zatim S. M. i sedamnaestogodišnji muškarac tijelo Dejana odvezli njegovim vozilom na drugo mjesto lokalnog puta, gurnuli automobil koji se prevrnuo i zapalili ga.

I dok se vjerovalo da je Dejan stradao u nesreći, Slađana je glumila ožalošćenu udovicu, dok je njen ljubavni kS. bio na sahrani čovjeka kojeg je ubio.

Maloljetnik je u tužilaštvu priznao zločin i on je do detalja otkrio ko je imao koju ulogu. Sa druge strane, S. je djelimično priznao i pokušao je da odbrani Slađanu! Ona je negirala zločin, a sud je svima odredio pritvor.

Ovaj slučaj je posebno šokantan zbog toga što je žena ubijenog Dejana sve vrijeme javno pričala koliko je tužna i koliko pati zbog smrti supruga.

(Blic)

The post RODICA SLAĐE KOJA JE NARUČILA UBISTVO MUŽA: OSTALA TRUDNA U OSMOM RAZREDU, SVAŠTA SE PRIČALO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima