Samsung Galaxy A35 – renderi i značajke

Samsung priprema obnovu svoje popularne Galaxy A-serije telefona, a jedan od najnovijih nadolazećih uređaja koji je procurio u novom setu rendera je Galaxy A35.

Google Cubes – Inovativni pogled na personalizaciju Play Store-a

Očekuje se da će ovaj telefon biti službeno predstavljen početkom 2024. godine, a renderi nude uvid u moguće karakteristike i dizajn koji bi mogli obilježiti ovu nadolazeću generaciju.

Samsung Galaxy A35 - renderi i značajke

1 19

Jedna od ključnih značajki Galaxy A35 bit će njegov zaslon. Očekuje se da će uređaj donijeti impresivan 6,6-inčni Super AMOLED zaslon s FHD+ rezolucijom i impresivnom brzinom osvježavanja od 120Hz.

OneUI 6: savjeti za korištenje AI kamere

Ovi detalji sugeriraju da će Samsung nastaviti s naglaskom na kvalitetnom prikazu slike i glatkom korisničkom iskustvu, što je karakteristično za Galaxy A-seriju.

2 132 13

Renderi također otkrivaju nekoliko dizajnerskih elemenata. Telefon će imati vidljive okvire oko zaslona, dok će se izrez s rupom za prednju kameru nalaziti na vrhu ekrana.

Xiaomi Redmi K70E – Dimensity 8300 i prikaz na renderima

Dimenzije uređaja, prema informacijama, iznosit će 161,6 x 77,9 x 8,2 mm, s ravnim okvirom i izbočenim tipkama za uključivanje i glasnoću na desnoj strani. Ove specifikacije ukazuju na modernu, tanju i elegantnu konstrukciju koja bi mogla privući korisnike koji traže uređaj s atraktivnim izgledom.

Samsung Galaxy A35 - renderi i značajke

foreo akcija

3 93 9

Kada je riječ o kamerama, Galaxy A35 će, prema procurjelim informacijama, opet ponuditi snažan sklop. Stražnja strana telefona otkriva prepoznatljiv dizajn Samsung kamere s tri vertikalno postavljena senzora, svaki smješten u zasebnom metalnom prstenu.

Huawei nastavlja podržavati Android aplikacije na globalnom tržištu

Glavna kamera imat će visoku razlučivost od 50 MP, prate je ultraširoka leća od 8 MP i makro kamera od 2 MP. Ovo obećava svestranost u fotografiranju, pokrivajući širok spektar situacija i stilova fotografiranja.

4 64 6

Kada je riječ o performansama i autonomiji, Galaxy A35 neće razočarati. Očekuje se da će uređaj biti opremljen snažnom baterijom od 5000 mAh, što će korisnicima omogućiti dugotrajno korištenje prije nego što je potrebno ponovno napuniti uređaj.

Samsung Galaxy Fit 3 prikazan na renderima i donosi značajke

Brzo punjenje od 25 W dodatno će ubrzati proces punjenja, što je važno za one koji žive u brzom tempu i ovise o svojim telefonima tijekom cijelog dana.

Samsung demantira planove za Galaxy Z FE

Iako su ovi renderi pružili uzbudljiv uvid u ono što možemo očekivati od Galaxy A35, još uvijek čekamo službenu potvrdu od Samsunga. Praćenje dodatnih detalja o specifikacijama, cijenama i dostupnosti bit će ključno kako bismo dobili cjelovitu sliku ovog nadolazećeg uređaja. Nastavit ćemo s praćenjem novosti i obavijestiti vas o svim bitnim informacijama čim budu dostupne.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima