back to top

Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno na fotografijama

Naša Baza Mobitela donosi: Samsung Galaxy S24, Samsung Galaxy S24 Plus te Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Unpacked događaj za seriju Galaxy S24 samo je korak dalje, zakazan za 17. siječnja, a sudeći prema najnovijim curenjima, neki od modela već su se pojavili u javnosti.

Samsung Galaxy S24 Ultra uživa u nečijem krilu

Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno na fotografijama

Nedavno smo imali priliku vidjeti curenje fotografija vezanih uz Galaxy S24 Ultra, a sada nam stižu nove slike koje otkrivaju nekoliko značajki ovog vrhunskog pametnog telefona.

2 2
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Na prvim slikama možemo primijetiti da je telefon prikazan u elegantnoj zlatnoj boji s odgovarajućim srednjim okvirom. Premda prednja strana uređaja nije prikazana, bočni kut nam pruža uzbudljiv pogled na novi okvir od titana.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi 4K snimanje pri 120fps-a

Ova inovacija obećava kombinaciju izdržljivosti i lagane konstrukcije na potpuno novoj razini, slično kao što smo vidjeli kod najnovijeg Appleovog vodećeg modela.

1 51 5
Samsung Galaxy S24 Ultra u nečijem krilu!

Jedan od zapaženih detalja na novim slikama jest očigledna ravnost zaslona. Ako je postojala ikakva sumnja da će Samsung ove godine napustiti prepoznatljivi zakrivljeni zaslon u korist ravne površine, ove slike su gotovo siguran dokaz. U ovom kutu, zaslon izgleda potpuno ravan, naglašavajući estetsku promjenu koja bi mogla definirati Galaxy S24 seriju.

Samsung Galaxy S24 Ultra – duh “Galaxy Note” vremena i dalje je tu

Unatoč brojnim curenjima i informacijama koje su već dostupne javnosti, postavlja se pitanje što još možemo očekivati od Galaxy S24 Ultra. Većina informacija sugerira da će ovaj pametni telefon imati impresivne tehničke karakteristike i brojne unapređenja u odnosu na prethodne modele.


1 31
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Jedan od najvažnijih aspekata koji intrigira fanove je novi titanijev okvir. Osim što pruža snažnu strukturu, ovaj materijal također obećava lagano kućište, čineći Galaxy S24 Ultra prikladnim za svakodnevnu upotrebu bez značajnog povećanja težine uređaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno na fotografijama

Samsung otvara Galaxy Experience Spaces

Što se tiče kamere, očekuje se da će Samsung nastaviti s inovacijama. Curenja sugeriraju da će Galaxy S24 Ultra imati naprednu kameru s nizom senzora i poboljšanim mogućnostima snimanja.


2 32
Samsung Galaxy S24 Ultra ponovno pozira !

Ovo će zasigurno privući ljubitelje fotografije i korisnike koji žele vrhunsku kvalitetu slika i videa na svojim pametnim telefonima.

Samsung Galaxy S24 modeli donose 7 nadogradnji Androida, posljednja je Android 21

Pitanje performansi također je ključno. Očekuje se da će Galaxy S24 Ultra biti opremljen najnovijim procesorom i grafičkim karticama, omogućavajući brz i fluidan rad uređaja. S obzirom na sve više zahtjeva modernih aplikacija i igara, performanse su ključne za ukupno iskustvo korisnika.


2 1

Dodatno, curenja ukazuju na moguće inovacije u području baterije i brzog punjenja. S obzirom na sve veće potrebe korisnika za dugotrajnom baterijom, proizvođači pametnih telefona stalno traže načine kako poboljšati trajanje baterije i ubrzati proces punjenja.

Android 15: Prvi pogled donosi povratak widgeta na zaključani zaslon

Iako smo već dobili brojne informacije o Galaxy S24 Ultra, Unpacked događaj bit će prava prilika za Samsung da službeno predstavi svoj najnoviji vrhunski model i detaljno predstavi sve njegove značajke.


1 1

Očekuje nas uzbudljiv dan 17. siječnja, kada ćemo dobiti konačne informacije o Galaxy S24 seriji i saznati kako će ova inovacija oblikovati budućnost pametnih telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima