back to top

Saznajte koja 4 horoskopska znaka će se prva zaljubiti, već na samom početku 2024. godine!

Ako vas zanima šta vam horoskop spremaju na polju karijere, ljubavi i zdravlja u narednoj godini, otrkiće vam detaljni godišnji horoskop za sve znakove. Ali ako je ljubav ono što vas najviše zanima…. Saznajte koja to četiri znaka Zodijaka će među prvima “izgubiti glavu” i zaljubiti se u 2024. godini!

OVAN

Godišnji horoskop za Ovna kaže  – pripremite se, jer vas već u januaru očekuje niz događaja koji će kod vas rasplamsati vatru strasti. Univerzum vam predviđa vatrenu ljubavnu priču koja će započeti na startu nove godine i trajati tokom cijele 2024.

Ako ste Ovan, vaša dinamična energija i neustrašiva priroda će privući nekoga sa avanturističkim duhom, baš kakav i sam posjedujete. Mars, vaša vladajuća planeta, biće u poravnjanju sa Venerom, što će vas natjerati da se bukvalno “zaljubite do ušiju”. Dozvolite da vas ljubav i uzbuđenje preplave. Savjet zvijezda je da pustite da vas vodi srce i ne zaboravite da se otvorite prema osobi koja čini da se osjećate posebno i cijenjeno.

BLIZANCI

Godišnji horoskop za Blizance već na početku 2024. obećava veliku romansu koja će biti podstaknuta dubokim razgovorima. Vaš šarm i intelekt će privući tu posebnu osobu i unijeti vam radost u život kojim ste, u posljednje vreme, i te kako bili nezadovoljni…

Merkur, vaša vladajuća planeta, harmonično je usklađen sa Jupiterom, što će učiniti da slobodnije izražavate emocije. Zapamtite da će vam ovo ispoljavanje emocija pomoći da se osjećate bolje, otvoriće vam se srce za nove avanture. Strah od neuspjeha nikako ne bi trebalo da vas koči donošenju odluka.

LAV

Godišnji horoskop za Lava za 2024. godinu kaže da ovaj znak u januaru i februaru magnetskli privlači suprotan pol! Sunce, njihova vladajuća planeta, obasjaće polje romantilčnih susreta. Spremite se za obožavaoca koji će umjeti da vas cijeni i slobodne zakoračite u odnos koji će vam ugrijati srce.

Čak i ako ste navikli da budete u centru pažnje, ova osoba vrijedi da se zbog nje malo povučete. Iznenadiće vas koliko je lijepo da budete u blizini nekog ko sija koliko i vi.

VAGA

Vrijeme je da se pripremite za jednu harmoničnu romansu i skladnu vezu koja će početi u prvim mjesecima 2024. Godišnji horoskop za Vagu kaže da Venera, vladajuća planeta ovog znaka, kada se uskladi sa Marsom, ljubav ne može da izostane. Vaša prirodna sposobnost da tražite ravnotežu i stvorite harmoniju privući će partnera koji vas dopunjuje. 

Ova romansa koja vas očekuje na početku 2024. će u vam probuditi ono najbolje, kvalitete koje ste zaboravili da imate. Dozvolite da vas ponesu osjećanja i na trenutak zaboravite na praktično – harmonija vam je zapisana u zvijezdama.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima