Šefica je kolegicama kupila listiće za struganje i zajedno dobili na lutriji

Šefica u Kentucky Environmental Health Care Medical Center darivala je svoje zaposlenike srećkama za struganje, a to se pretvorilo u lijepi dobitak na lutriji od nekoliko tisuća dolara za cijeli njezin tim…

Lutrija Kentuckyja kaže da Sheila Coulter radi u Medicinskom centru za brigu o zdravlju okoliša. Kupila je srećke za svoj tim kao božićni dar.

Prvotno je kupila druge darove za svoj tim, ali paketi nisu stigli na vrijeme.

„Naš radni božićni domjenak bio je početkom ove godine. “Naručio sam neke artikle putem interneta, ali nisu stigli prije zabave”, rekao je Colter u priopćenju za javnost. “Pa sam umjesto toga odlučio testirati Scratch-off ulaznice.”

No, dobitna srećka nije stigla odmah. Colter je kupila manje srećke u vrijednosti od 30 dolara (1 dolar) koje je dijelila. Na jednoj kartici osvojili su 50 dolara ($50 Millionaire Club Scratch-off.) Zatim je Colter kupio novi scratch-off. Dobili su 100 dolara, a zatim su kupili dva gnjurka po 50 dolara, prenosi fox29

Jedna od dobitnih srećki za struganje imala je dobitak od 50.000 dolara.

“Nastavili smo igrati kao grupa. Ima nas dvadeset i jedan “Stao bih na putu do posla, stalno smo pobjeđivali.” dodao je Colter.

Sheila Colter napustila je sjedište lutrije s velikim čekom na lutriji. Nakon poreza (na dobitak), grupa je osvojila 35.750 dolara. Bit će podijeljen u 21 dio, a svaki će zaposlenik dobiti približno 1750 dolara.

“Svi smo bili tako uzbuđeni”, rekla je Colter, koja planira iskoristiti svoj dobitak na lutriji da dovrši svoju božićnu kupovinu.

Druga je zaposlenica rekla da će kupiti lijekove za svoju majku koja se bori s rakom.

“Znači puno. Ovo će pomoći mnogim ljudima”, rekao je Coulter.
IGA Express na US 31 W obilaznici u Bowling Greenu, gdje je prodana dobitna karta, dobit će 500 dolara.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Šefica je kolegicama kupila listiće za struganje i zajedno dobili na lutriji Šefica je kolegicama kupila listiće za struganje i zajedno dobili na lutriji


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima