TOP 9 Sajtova za gledanje serija online sa prevodom

Odabrali smo one najpoznatije stranice za gledanje serija online preveden na srpski. Ovo su stranice na kojima možete gledaj serije online sa prevodom potpuno besplatno.

Gledanje filmova online je odavno postala popularna u svijetu, a posljednjih godina sve više gledanje serija online. S obzirom da je internet po popularnosti prestigao televiziju, ne treba čuditi što publika svoje omiljene filmove i serije može gledati bilo kada, odnosno online.

Razlog zašto je gledanje serija na internetu danas tako privlačno je taj nema preuzimanja sadržaja, niti uklapanje videa s odgovarajućim titlovima za prijevod. Osim toga, svaku epizodu možete pogledati s bilo kojeg uređaja, bilo gdje s internetskom vezom, besplatno. U većini slučajeva dostupne su cijele serije.

Sajtovi za serije online sa prevodom potpuno besplatno

gledanje serija online
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

U nastavku teksta izdvojili smo za vas najpopularniji servisi za gledanje serija online s prijevodom besplatno. Ovo su stranice na kojima svakako možete pronaći i pregledati mnoge poznate ali manje poznate naslove serija.

Obavještavamo vas i dijelimo u nastavku koja su najbolja mjesta za gledanje serija online. Popis se sastoji od 9 odabranih:

 1. serijeonline.net,
 2. vip serija,
 3. serija.me,
 4. gledajonline.net,
 5. www2.gledajseriju.com,
 6. gledajsaprevodom.online,
 7. hdsaprevodom.com,
 8. domaće serije online,
 9. natabanu.com.

Serijeonline.net za online gledanje serija

Stranica Serijeonline.net jedno je od najboljih mjesta za gledanje serija na internetu, u HD formatu. Kada otvorite stranicu, primijetit ćete da je lijepo posložena. Također, pregledan je i pretraživanje je jednostavno.

Najstarije serije koje se mogu pratiti na ovom servisu Serijeonline.net su iz 2000-ih. Naravno, dostupne su i serije novijih datuma.

Gledanje HD serija sa prevodom online je besplatno i nema ograničenja u broju serija pregleda. Isto, ne postoji obveza korisnika da se registriraju.

Na stranici Serijeonline.net možete i pogledati filmovi sa prevodomznan domaće serije na srpskom jezikukao i Meksička latino serija.

Sve epizode i serije moguće je pretraživati ​​izravno pretraživanjem, kao i po godinama (2000.-2020.), po žanru (akcija, komedija, fantazija, horor, triler, vestern…) ili po prvom slovu naziva.

Ima skočnih oglasa, ali vrlo malo.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

VIP serija za gledanje serija na internetu

Stranica VIP serije je još jedan poznati servis za online serije s prijevodom. Kao izvrsna stranica, bila je na našem popisu za gledanje serija sa srpskim prevodom u HD formatu, jer nudi zaista velik izbor epizoda mnogih žanrova; Kako novije HBO serije kao i one starije.

Možete pogledati gotovo sve kraće i duže TV serije različitih žanrova, čak i iz davne 1994., 1995., 2000. godine. Osim toga, ljubiteljima novih serija dostupne su gotovo sve najnovije sezone koje imaju veliku svjetsku popularnost.

Također možete gledati popularne filmove online na ovoj stranici za gledanje serija online. Gledanje serija na web stranici serije je online besplatno a za pristup sadržaju i gledanje epizoda nije potrebna registracija. Međutim nema domaćih serija na ovom sajtu.

Što se tiče reklama, ima ih. Na početnoj stranici stranice otvara se nekoliko skočnih prozora, kao i velik broj novih oglasa u zasebnim prozorima.

Series.me za gledanje serija online

Web stranica Series.me također je među popularnijim servisima na kojima korisnici mogu pratiti ponuđeni sadržaj najpopularnijih serija.

Sve najbolje serije koje se mogu naći i pogledati na ovim stranicama grupirane su po svim žanrovima (animirani, akcijski, obiteljski, glazbeni, povijesni, znanstvenofantastični, triler, ratni i svi ostali). Također su navedeni po godini izdanja (od 1999.).

Na ovom sajtu se gledaju online serije sa prevodom u HD rezoluciji, možete ih gledati besplatnobez problema i bez ograničenja.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

Glejajonline.net za gledanje serija sa prevodom

Glejajonline.net je još jedna sveobuhvatna stranica s bazom filmova i serija, kroz koju su dostupni HD filmovi i TV serije sa prevodom online.

Omogućuje gledanje velikog broja epizoda aktualne strane televizijske serije s prijevodom na srpskom jeziku. Također nudi gledanje domaćih serija online besplatno.

Na ovom servisu možete pronaći sličice svih poznatih naslova serija. Serije su razvrstane po žanru, zatim po godinama (od 70-ih naviše), po rejtingu i IMDB ocjeni.

www2.gledajseriju.com za serije online

Web stranica Glejajseriju.com može se reći skromnije mjesto po broju dostupnih serija, ali se opet može naići na veliki broj poznatih i novijih serija. Gledanje serije je besplatno, a za pristup sadržaju nije potrebna registracija.

Dostupne su serije od 2006-2020. godine. Žanrovi epizoda u kojima se može uživati ​​su akcija i avantura, kriminalističke serije, dokumentarne serije, komedije, drame, misterije, znanstvenofantastične serije i trileri.

sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: top 9
Sajtovi za gledanje serija online sa prevodom: TOP 9

Glejajsaprevodom.online za gledanje serija online

Gledajte s prijevodom.online je stranica koja nudi besplatno gledanje mnogih novijih HD filmova i serija sa prevodom online, ali je moguće samo za registrirane korisnike.

Registracija je besplatna i ne naplaćuje se pregledavanje sadržaja na straniciali da bi pristupio sadržaju, korisnik se mora prijaviti na korisnički račun.

Ostale stranice za gledanje serija na internetu

Neki drugi servisi, tj. stranice koje omogućuju besplatno gledanje serija online uz prijevod su:

 • hdsaprevodom.com – serije su poredane po žanru, zatim po zemlji izdanja, po najbolje rangiranim na IMDB-u, zatim po listi od A do Ž, kao i po godini izlaska;
 • domaće serije online – servis koji omogućuje gledanje najpoznatijih naslova s ​​domaće scene (za gledanje domaćih serija);
 • natabanu.com – manji servis podijeljen u nekoliko manjih kategorija: s kategorijom televizijskih serija po zemljama, zatim kategorijom filmova, kao i otvorenim forumom za javnu raspravu i dodatne informacije o epizodama.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao pronađite pravo mjesto za besplatno gledanje vaše omiljene serije online s titlovima. Ako znate za bilo koju drugu online uslugu serije koja bi korisnicima i čitateljima mogla biti zanimljiva, slobodno je podijelite s nama.

nodejs.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima