TRENER VENECIJE BJESAN: FIBA ​​je ponizila sve nas koji radimo ispod radara dopustivši Kaboklu da igra u Partizanu!

Košarkaški klub Partizan prije nekoliko dana objavio je ugovor s brazilskim centrom Brunom Caboclom.

Taj transfer imao je svoju “pretpovijest” jer je prvotno potpisao ugovor s Venecijom. Tada je odbio igrati za njih i na kraju se preselio u redove Eurolige.

Na sve je reagirao trener talijanske momčadi, hrvatski stručnjak Neven Spahija.

Za Sportske novosti rekao je da ne poznaje menadžera Daniela Hazana niti bilo koga od igrača koje zastupa. Istaknuo je kako osobno poznaje Cabocla iz vremena u Memphisu, istaknuvši da je Brazilac bio izmanipuliran. Spomenuo je da mu je FIBA ​​dala LOC da potpiše ugovor s crno-bijelima uz obeštećenje, dio intervjua prenosi portal Košarkaška sfera.

Navodno je Bruno shvatio da je potpisao za manje novca nego što je mogao dobiti nakon izvrsnih nastupa na Svjetskom prvenstvu. FIBA je dopustivši mu da igra za Partizan ponizila sve nas koji radimo ispod radara, koji nemamo novac koji imaju euroligaši, jer budimo realni, kako se jedna Venecija nosi s kalkulacijama Crvene zvezde, Partizana, Barcelone? i Real Madrid, Moramo duplo više raditi na skautingu, moramo biti duplo brži od euroligaša. I tako smo napravili u slučaju Cabocla, uložili smo puno truda da ga dovedemo, jer nam treba takav igrač, uostalom, platili smo odštetu Ulmu za njega. Već sam rekao da je Caboclo krađa prijelaznog roka, jer sam bio svjestan da je to europska klasa. I što sad to znači? Potpišemo igrača za novac koji si možemo priuštiti i onda ga ne možemo zadržati ako dođe netko bogatiji? Zašto se uopće potpisuju ugovori? zaključio je Spahija.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima