Tuži ženu jer je roditeljima rekla da je dobio milijune na lutriji!

Dobitnik lutrije tuži ženu, majku njegovog djeteta jer je roditeljima rekla da je dobio mega dobitak na lutriji Do sada je neidentificirani dobitnik lutrije u siječnju osvojio 1,35 milijardi dolara koji mu je promijenio život. ….

Nakon toga je potpisala izjavu o tajnosti kako bi ona (njegova supruga) prešutjela nagradu. Muškarac sada tuži ženu za šesteroznamenkastu svotu nakon što je navodno svojoj obitelji rekla za dobitak svog supruga na lutriji.

Čovječe, zvali su me kao “John Doe” je osvojio Mega Millions jackpot s brojevima 30, 43, 45, 46 i 61 i zlatnu Mega loptu broj 14. Iz grada Lebanona, Maine, pobjednik je kući odnio paušalnu isplatu od 723.564.144 dolara, uz poreze koji su im ostavili nešto više od 500 milijuna dolara.

Nakon pobjede, žena po imenu “Sarah Smith” (ime promijenjeno) potpisala je 8. veljače ugovor o tajnosti da se Doeino ime ne otkriva do 1. lipnja 2032., kada njihova kći napuni 18 godina.

“Zbog jedinstvenih pitanja sigurnosti, sigurnosti i privatnosti povezanih s dobitkom na lutriji, supruga optuženika pristala je sklopiti Ugovor o tajnosti podataka (“NDA”) s Johnom Doeom kako bi promicala sigurnost i sigurnost majke optuženika Johna Doea i njihovih kći i kako bi se izbjegla nepopravljiva šteta od dopuštanja medijima ili javnosti općenito da otkriju, između ostalog, John Doeov identitet, fizičku lokaciju i imovinu”, stoji u tužbi.

U tužbi se navodi da je Smith rekla svojim roditeljima tijekom jednog ili više telefonskih poziva i da je trebala reći Doeu za bilo kakvo “namjerno ili nenamjerno otkrivanje” dobitaka njezina muža na lutriji.

Prema tužbi, žena je potom rekla njegovoj obitelji. Kaže da je nazvala i rekla njegovom ocu i pomajci – što je ubrzo dovelo do toga da je nekoliko drugih ljudi, uključujući njegovu sestru, saznalo. Tužitelj sada od nje traži da otkrije kome je još rekla — uz novčanu kaznu od najmanje 100.000 dolara za svaki put kad je prekršila “NDA” piše poslovni insajder

U tužbi se dodaje: “Kao rezultat tuženikovog neovlaštenog otkrivanja, John Doe je pretrpio nepopravljivu ozljedu, a postoji neposredna i neposredna opasnost da će John Doe i dalje trpjeti nepopravljivu ozljedu za koju ne postoji odgovarajući lijek.

Doe traži od suda da izda zabranu protiv Smitha kako bi je spriječio da otkrije informacije još većem broju ljudi ui oko nje. Takva promjena u sudbini može biti teška za ljude, prema jednom odvjetniku koji je godinama zastupao mnoge dobitnike na lutriji.

Andrew Stoltman kaže da se dobitnici jackpota iznenada suočavaju s brojnim izazovima, uključujući članove obitelji koji traže gotovinu i “Reći ‘ne’ obitelji može biti najteža stvar koju dobitnici lutrije moraju učiniti”, rekao je Stoltman, prenosi britanski Mirror

Prvo, dobitnici na lutriji trebali bi okupiti relevantne stručnjake za novac, uključujući financijske savjetnike i porezne stručnjake. Ne bi bilo loše ni odvjetnika ili dva.

“Dobitnici lutrije povijesno su iz nižih socioekonomskih sredina. Oni nemaju iskustva u upravljanju novcem ili izgradnji financijskog tima”, rekao je Stoltman za CNBC.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

Tuži ženu jer je roditeljima rekla da je dobio milijune na lutriji!Tuži ženu jer je roditeljima rekla da je dobio milijune na lutriji!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima