back to top

Xiaomi 14 na globalno tržište dolazi tek 26.02.2024.

U svijetu mobilnih tehnologija, Xiaomi je uspostavio svoj renome kao inovativni lider, često zadivljujući svoje obožavatelje širom svijeta.

Službeni renderi Samsung Galaxy S24 serije navodno procurjeli unaprijed iz Kolumbije

Najnovija Leica kamera koja se očekuje u modelu Xiaomi 14 izazvala je uzbuđenje među korisnicima, ali sadašnje informacije o datumu lansiranja stvaraju pomalo razočaranje među globalnom publikom.

Xiaomi 14 na globalno tržište dolazi tek 26.02.2024.

Iako su kineski obožavatelji imali privilegiju svjedočiti najnovijim inovacijama na seriji Leica kamera već krajem listopada 2023., međunarodna zajednica morat će pričekati nekoliko mjeseci prije nego što doživi isto.

Xiaomi 14 Pro neće na globalno tržište, umjesto njega dolazi Xiaomi 14 Ultra

Ova odgoda u globalnom lansiranju stavlja Xiaomija u sličnu poziciju kao i druge velike tvrtke, poput Samsunga i Asusa, koje će već sredinom siječnja lansirati svoje Snapdragon 8 Gen 3 telefone.


nn1 1

 

Xiaomi 14 na globalno tržište dolazi tek 26.02.2024.

U razgovoru o ovom izazovu, neki kritičari sugeriraju da Xiaomi treba “uzeti list iz Nubijine knjige”. Naime, Nubia je nedavno pokazala ispravan pristup lansiranju svojih Snapdragon 8 Gen 3 uređaja.

Xiaomi prodao 1,45 milijuna Xiaomi 14 mobitela u 10 dana

Nubia Z60 Ultra, predstavljena kao vodeći model, istovremeno je lansirana i u Kini i diljem svijeta, pokazujući prednost globalne dostupnosti.


12 2
Xiaomi14#

Očekivalo se da će Xiaomi 14 Pro možda biti izostavljen iz međunarodnog tržišta, no nova procurila informacija daje naznaku o planiranom datumu lansiranja u Europi, Indiji i drugim dijelovima svijeta.

Bidenova administracija potvrdila zabranu prodaje Apple Watcha u SAD-u

Međutim, tužna vijest za međunarodne obožavatelje jest da će se lansiranje vjerojatno odviti tek 26. veljače 2024., tijekom Mobile World Congressa u Barceloni, Španjolska. Ova odgoda izaziva nezadovoljstvo među globalnim korisnicima koji su već nestrpljivo čekali na svoj Xiaomi uređaj.


11 2
Xiaomi14#

Yogesh Braru, poznati indijski govornik, sugerira da će 27. veljače biti vjerojatan datum globalnog lansiranja, no nije isključena ni mogućnost ranijeg održavanja događaja, s obzirom na praksu nekih kompanija da svoje press konferencije održe prije službenog početka sajma.

Vivo X100 Pro+: Otkrivena prva Samsungova telefoto kamera od 200 megapiksela s 200x zumom”

Bez obzira na konkretni datum, odgoda globalnog lansiranja Xiaomi 14 izaziva razočaranje, s obzirom na brzinu kojom se tehnološki pejzaž mijenja.


5 11
Xiaomi14#

U današnjem globaliziranom svijetu, brzina lansiranja postaje ključna, a konkurencija u mobilnoj industriji je izrazito žestoka. Primjerice, Nubia je pokazala da je moguće uspješno lansirati uređaje širom svijeta istovremeno, čime se zadovoljavaju očekivanja globalne publike.

Android uskoro donosi “zdravlje baterije” po uzoru na iPhone

Xiaomi bi trebao pažljivo razmotriti ovaj pristup kako bi održao korak s tržišnim zahtjevima i očekivanjima svojih obožavatelja izvan Kine.


2 23
Xiaomi14#

Dok čekamo dolazak Xiaomi 14, korisnici izvan Kine ostaju u napetom iščekivanju. Nadamo se da će Xiaomijeva odluka o lansiranju na globalnom tržištu uskoro pratiti korak konkurencije, omogućujući svim obožavateljima da istovremeno dožive najnovije inovacije i tehnološki napredak koji Xiaomi donosi s modelom 14 i Leica kamerom.

Appleovo ambiciozno partnerstvo s medijskim gigantima za unapređenje umjetne inteligencije

Moramo priznati kako je ovo “udarac” za sve one ljubitelje Xiaomi modela telefona, jer će se načekati do dolaska Xiaomi 14 modela na police trgovina. Svakako nastavljamo pratiti ova događanja te kada budemo imali nekih noviteta svakako ćemo vas o istima obavijestiti.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima