Xiaomi HyperOS – prvih 11 modela dobiva nadogradnju

U svijetu pametnih telefona, tržište se neprestano mijenja, a proizvođači nastoje održati korak s tehnološkim inovacijama. Nedavno procurjela informacija o Xiaomi HyperOS Global predstavlja korak naprijed u svijetu softverskih ažuriranja za pametne telefone.

Samsung One UI 6.1 u fokus stavlja AI

Prema izvješću koje dolazi iz Xiaomiuija, vodeći kineski OEM priprema se lansirati HyperOS, zamjenu za trenutni MIUI, na 11 svojih najnovijih modela pametnih telefona.

Xiaomi HyperOS - prvih 11 modela dobiva nadogradnju

Xiaomi HyperOS dolazi na još 11 modela telefona – evo kojih

Popis od 11 uređaja obuhvaća neke od najpoznatijih i najtraženijih modela, uključujući Xiaomi 13, POCO F5 i Redmi 12. Ova ažuriranja planiraju se distribuirati tijekom prvog kvartala 2024., fokusirajući se na telefone s firmware-om Global, EEA i Indije. Međutim, ovaj popis nije konačan, a moguće je da će se u budućnosti dodati i drugi modeli.

Popis 11 telefona koji će, prema izvješću, biti prvi koji će dobiti HyperOS Global uključuje:

 1. Xiaomi 13T
 2. Xiaomi 13T Pro
 3. Xiaomi 12T
 4. Xiaomi 11T
 5. Xiaomi 13
 6. Xiaomi 13 Pro
 7. Xiaomi 13 Ultra
 8. POCO F5
 9. POCO F5 Pro
 10. Redmi Note 12 4G/4G NFC
 11. Redmi Note 12S

Osim ovih modela, ranije su procurene informacije povezivale i druge uređaje s HyperOS Global, uključujući Xiaomi Pad 6, Xiaomi Pad 7 Pro, Xiaomi 12T Pro, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Pro i POCO X6 Pro 5G. Ipak, ovi 11 telefona su oni koji su konkretno spomenuti u ovom posljednjem curenju informacija.

Xiaomi HyperOS ne donosi OTA nadogradnju ako postoji otključani bootloader

Ono što se dosad saznalo o HyperOS-u ukazuje na vizualna poboljšanja u usporedbi s MIUI. Animacije će biti poboljšane, obavijesti fokusiranije, a ikone na početnom zaslonu osvježene. Prema izvješćima, promjene su uglavnom estetske prirode, a čini se da je Xiaomi fokusiran na unapređenje izgleda Android 14 sloja na svojim uređajima.

Xiaomi HyperOS - prvih 11 modela dobiva nadogradnju

2 52 5

Nedavno procurjeli HyperOS changelog otkriva nekoliko ključnih poboljšanja. Mrežna poboljšanja, kontrola memorije te integracija umjetne inteligencije jasno su istaknute. Dok vizualna poboljšanja mogu privući pažnju korisnika, ova tehnička poboljšanja ukazuju na Xiaomi-jev trud da ponudi bolje performanse i iskustvo korisnicima.

HyperOS – lista kompatibilnih Xiaomi (Redmi) / Pocco modela

Važno je napomenuti da ova ažuriranja neće biti dostupna odmah za sve modele. Proces distribucije počet će tijekom prvog kvartala 2024., pružajući vlasnicima odabranih modela mogućnost da prvi isprobaju HyperOS Global. Prvo će biti dostupna za telefone s firmware-om Global, EEA i Indije.


nn1

S obzirom na nedavno procurjelu informaciju, čini se vjerojatnim da će Xiaomi 12T Pro biti među prvim uređajima koji će primiti ovo globalno ažuriranje. S obzirom na njegovu dostupnost na Amazonu, korisnici ovog modela mogu biti među prvima koji će iskusiti sve prednosti HyperOS Global.

iOS 17.2 dostupan za preuzimanje

Xiaomi HyperOS Global predstavlja važan korak u evoluciji softvera za pametne telefone. Dok se fokusira na vizualna poboljšanja, također donosi tehničke inovacije koje poboljšavaju performanse i korisničko iskustvo. Čekamo s nestrpljenjem prve reakcije korisnika i nadamo se da će ova ažuriranja ispunjavati očekivanja i unapređivati svakodnevno iskustvo s Xiaomi pametnim telefonima.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima