back to top

3 horoskopska znaka će prekinuti 2024., a njihovoj ljubavi će doći kraj

Nova godina u pravilu otvara nova poglavlja u životu, pa tako i ona u emotivnoj sferi. S tim u vezi, tri znaka Zodijaka u 2024. godini imaju velike šanse za prekid svojih ljubavnih veza.

U isto vrijeme, to također znači da za njih može početi nešto potpuno novo i puno bolje na planu veze.

Ovan

Pripadnici ovog znaka imaju velike šanse za prekid veze u 2024. godini, barem ako je vjerovati horoskopu. U vezi se ugasio plamen strasti, a Ovan to jednostavno ne može podnijeti. Rutina je ubojita za osobnost Ovna.

Ako se vatra ugasi, dani veze su odbrojani. Čini se da je raskid 2024. neizbježan jer nedostaje ne samo strasti, već i volje za promjenom.

Škorpion

Škorpione tijekom 2024. godine, prema horoskopu, očekuju brojni sporovi i svađe u vezi, a njihovo gomilanje moglo bi dovesti do prekida veze. U 2024. Škorpion bi se mogao naći u sličnoj situaciji u svom odnosu kao Ovan, jer osobe rođene u ovom horoskopskom znaku također traže strast u svojoj vezi.

Nova godina može donijeti puno više svađa, ljubomore i pritiska. Čak i ako plamen ostane isti, stres koji stvara ovakva veza može biti nepodnošljiv za Škorpiona. Ali barem – za razliku od veze s Ovnom – seks ostaje dobar.

Strijelac

Svađe će u 2024. postati uobičajena pojava za sve Strijelce, pa ne čudi ako ponestane strpljenja. Iako će konačno biti sami u svojim karijerama i pronaći ono čime se stvarno žele baviti, ne može se reći da im je privatni život u punom jeku.

Humor im može pomoći da prebrode teška razdoblja, ali ako i toga nema u njihovoj vezi, nema ih što držati zajedno s partnerom. Strijelac bi mogao pomisliti da je njihov partner previše konzervativan za njihov ukus i otići.

Izvor: Najženstveniji

3 znaka Zodijaka nikada se neće pomiriti s bivšim partnerom – opraštaju, ali ne zaboravljaju


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima