AI aplikacije: 8 najboljih AI aplikacija

Česta pojava novih AI aplikacija nikoga ne čudi jer se ova tehnologija sve više koristi u raznim područjima ljudskog djelovanja gdje značajno utječe na produktivnost i obavljanje zadataka.

Fokus današnjih tvrtki koje se žele etablirati u visokoj tehnologiji usmjeren je na ulaganje u AI alate i proizvode, posebice u AI aplikacije.

Bez obzira na vaše potrebe, jasno vam je da korištenje AI tehnologije uvijek može na neki način pomoći i bitno utjecati na uspješnost vašeg rada.

Kako je na tržištu sve više aplikacija (pravih i lažnih) koje ističu korištenje elemenata AI tehnologije, odlučili smo izdvojiti osam trenutno najboljih koje predstavljaju legitiman softver koji stvarno radi onako kako je predstavljen .

ChatGPT

ChatGPT sigurno ste ga već koristili ili čuli za njega. Radi se o AI chatbot tvrtke OpenAI koja je najbrže rastuća aplikacija svih vremena.

Kao i većina korisnika, vjerojatno ste prvi put iskusili ChatGPT kao AI chatbot u desktop verziji putem web stranice.

Srećom, ChatGPT je sada dostupan i za mobilne uređaje. Trenutno je to samo za iPhone, ali je primijećen oglas u Google Play trgovini gdje se možete predregistrirati za preuzimanje aplikacije ChatGPT za Android.

chatgpt i aplikacije
AI aplikacije

Postoji bezbroj kreativnih načina na koje možete koristiti ChatGPT, pisanje priča, sažimanje knjiga, pisanje e-pošte, rješavanje matematičkih problema itd. samo su neki od njih.

Preuzmite ChatGPT za iOS sa sljedećih poveznica.

WOMBO Dream

WOMBO Dream je AI alat koji vam omogućuje stvaranje fotografija iz tekstualnih upita.

Ova je aplikacija jednostavna za korištenje i možete odabrati različite umjetničke izraze kao što su anime, retro, realistično, fantasy, steampunk, poligon itd.

Ukoliko u svojoj galeriji imate fotografiju koju želite umjetnički osvježiti, možete je dodati u WOMBO Dream i upisivanjem teksta opisati promjene koje želite napraviti.

Da biste dobili točnije rezultate, morat ćete prilagoditi jačinu utjecaja AI elemenata koje želite koristiti.

Također možete odabrati različite omjere za objave na društvenim mrežama, ali ova je značajka i dalje uključena u premium pretplatu.

WOMBO Dream dostupan je za Android i iOS.

Youper

Youper je chatbot za mentalno zdravlje koji koristi CBT (Kognitivna bihevioralna terapija) tehnike koje pomažu u smirivanju tjeskobe, poboljšanju odnosa, povećanju produktivnosti, poboljšanju raspoloženja itd.

i aplikacije
AI aplikacije

Ova je aplikacija namijenjena onima koji nemaju dovoljno vremena osobno posjećivati ​​ustanove koje pružaju psihološku pomoć.

Youper sadrži širok raspon važnih aktivnosti kao što su vježbe disanja, duboko skeniranje tijela i razne vrste meditacije.

Svakodnevnom upotrebom Youpera postupno se prati raspoloženje korisnika te se s vremenom stječu dublji uvidi u napredak koji za cilj ima smanjenje tjeskobe i postizanje osjećaja smirenosti.

Nakon pet dana svakodnevnih prijava, Youper razvija uvid u to kako se emocionalna stanja korisnika razvijaju.

Treba napomenuti da su značajke kao što su praćenje zdravlja ili analiza anksioznosti dio premium pretplate.

Youper je dostupan za Android i iOS.

Replika AI aplikacija

Replica je AI chatbot koji djeluje kao prijatelj, a ova je aplikacija za svakoga tko želi sugovornika bez osuđivanja, drame ili socijalne tjeskobe.

replika ai

S vremenom Replika saznaje detalje o vama i vašim interesima kako bi razgovori bili što prirodniji, ali u testovima su se neki dijelovi podataka koje AI chatbot daje o korisniku pokazali netočnima.

Unatoč činjenici da Replika ima povremenih grešaka, radi se o vrlo zanimljivoj aplikaciji.

Replika je dostupna za Android i iOS.

Budi Moje Oči

Budi Moje Oči zapravo predstavlja globalnu zajednicu volontera koja pomaže slijepim i slabovidnim osobama potičući ih na obavljanje svakodnevnih poslova koji su inače zahtjevni. Ovaj način interakcije odvija se putem live chata ili video poziva.

S najnovijim ažuriranjem, aplikacija ima integrirane elemente umjetne inteligencije. Riječ je o novom generatoru tzv Virtualni volonter koji je zapravo alat čija je funkcija pretvaranje slika u tekst, a pokreće ga GPT-4 tehnologija tvrtke OpenAI.

budi moje oči

U slučaju da spomenuti AI alat nije bio od pomoći, aplikacija vam omogućuje povezivanje sa stvarnim ljudima koji igraju ulogu pomoćnika.

Be My Eyes može se preuzeti za Android i iOS.

Bing

Microsoftov Bing je web tražilica koja je nedavno nadograđena tehnologijom GPT 4, što je čini odličnom opcijom za korisnike Androida koji još uvijek nemaju dostupnu aplikaciju ChatGPT.

bing chat
AI aplikacije

Osim činjenice da aplikacija Bing ima integrirani chatbot koji radi vrlo slično ChatGPT-u, Stvoritelj slika alat joj omogućuje izradu fotografija na temelju tekstualnih upita.

Možete preuzeti Bing za Android i iOS.

ELSA

ELSA je AI-pokretana aplikacija za učenje engleskog jezika koja vam pomaže da poboljšate svoj izgovor. Savršen je za one kojima je engleski drugi jezik i koji žele poboljšati svoju tečnost razgovora kako bi uspješnije komunicirali s drugima.

ELSA djeluje kao osobni učitelj engleskog i nudi prilagođene lekcije s povratnim informacijama.

Možete odlučiti želite li vježbati govor 10, 15 ili 20 minuta dnevno. Aplikacija prati vaš napredak što je dulje koristite, a u plaćenoj verziji dobivate neke dodatne mogućnosti učenja jezika.

ELSA se može preuzeti za Android i iOS.

Vidra

Vidra je aplikacija pokretana umjetnom inteligencijom koja djeluje kao alat za glasovnu transkripciju. Koristi se tijekom sastanaka i djeluje kao sudionik, bilježeći sve najvažnije informacije u stvarnom vremenu.

Nakon završetka sastanka, Otter priprema sažetak svega o čemu se razgovaralo na sastanku, tako da u trenutku možete dobiti najvažnije informacije.

Otter Preuzmite za Android i iOS.

Preporuka:

nodejs.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima