back to top

Andrea Kajganić koja je s ljubavnikom ubila svog muža bit će prva žena u BiH osuđena na doživotni zatvor!?

Andrea Kajganić i Dražen Lazarević, uz jake policijske mjere, privedeni su večeras u Okružno javno tužiteljstvo Doboj gdje će biti ispitani.

Njih dvoje su osumnjičeni za svirepo ubojstvo Dobojlije Saše Kulišića, oca četvoro djece, a dvije maloljetne kćeri ima s Andreom, svojom drugom suprugom.

Na mjestu događaja Nezavisne novine su susrele kćer ubijenog Kulišića, Tamaru Kulišić, koja je kazala da je došla samo vidjeti lice žene koja je ubila njenog oca.

Žena je osumnjičena da je nožem ubila Kulišića i da je svirepi zločin pripemila s ljubavnikom Draženom Lazarevićem.

Djelo je okvalificirano kao teško ubojstvo, a za to djelo je prema Kaznenom zakonu Republike Srpske predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora, po novom.

Inače policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve, došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubojstvo i kako se sumnja lijekovima omamili Kulišića. Muškarca su u gluho doba noći onesvijestili, ubacili u auto, te odveli u šumu gdje su ga vezali.

Sumnja se da su ga zajedno odveli u šumu a da je žena ta koja je nožem usmrtila muža. Nakon toga s ljubavnikom je otišla u iznajmljen stan u Banja Luku. Policija ih je razotkrila i uhitila.

Objava Andrea Kajganić koja je s ljubavnikom ubila svog muža bit će prva žena u BiH osuđena na doživotni zatvor!? pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima