Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Apple je danas službeno izdao ažuriranje operativnog sustava iOS 17.2.1, predstavljajući manje, ali ključno poboljšanje nad iOS 17 koji je prvi put ugledao svjetlo dana u rujnu prošle godine.

Apple donosi promijene kada su u pitanju AirPods slušalice – dolazi jeftiniji model

Ovo najnovije ažuriranje dolazi ubrzo nakon predstavljanja iOS 17.2, koje je donijelo izuzetne značajke poput aplikacije Journal, mogućnost snimanja prostornog videa te niz drugih poboljšanja.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

HAKOM: Nova pravila omogućuju korisnicima vlastitu opremu za širokopojasni Internet

Korisnici mogu preuzeti iOS 17.2.1 putem bežične veze na svoje iPhone i iPad uređaje jednostavno odlaskom na Postavke > Općenito > Ažuriranje softvera.

Apple prestaje prodavati svoje Watch 9 i Watch Ultra 2 satove u Americi

Osim toga, Apple je objavio i iOS 16.7.4 i iPadOS 16.7.4 za starije modele iPhonea i iPada, osiguravajući da i stariji uređaji imaju pristup ažuriranim značajkama i sigurnosnim poboljšanjima.

Jedna od ključnih informacija koje donosi iOS 17.2.1 odnosi se na neodređene popravke grešaka, kako je navedeno u službenim bilješkama o izdanju.

Apple se priprema za 2nm čip, tvrdi TSMC

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Iako Apple nije pružio detalje o specifičnim ispravkama, ovo ažuriranje se preporučuje svim korisnicima kao važno poboljšanje stabilnosti i performansi.

Za one koji žele saznati više o sigurnosnom aspektu ažuriranja, Apple nudi detaljne informacije na svojoj službenoj web stranici: https://support.apple.com/kb/HT201222. Ovdje korisnici mogu pronaći sve relevantne podatke o sigurnosnim pitanjima koja su adresirana u ovom ažuriranju.

Nova zaštita od ukradenog uređaja u iOS 17.3 – Korak naprijed u sigurnosti iPhonea

Važno je napomenuti da Apple već radi na sljedećim ažuriranjima, iOS 17.3 i iPadOS 17.3, koja se očekuju tijekom siječnja. Ova ažuriranja najvjerojatnije će donijeti dodatne značajke, poboljšanja performansi i potencijalno nove inovacije koje će dodatno obogatiti korisničko iskustvo.


img 8815
Nadogradnja iOS 17.2.1 za iPhone 15 Pro !

iOS 17.2.1 donosi vitalna poboljšanja za korisnike Appleovih uređaja, a preporučuje se svima da što prije izvrše nadogradnju kako bi iskoristili najnovije sigurnosne i funkcionalne prednosti.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima