back to top

Astrolozi su izglasali 2 najgore supruge Zodijaka i 2 koje pripadaju tituli ‘žena iz snova’

Astrolozi su izglasali 2 najgore supruge Zodijaka i 2 koje pripadaju tituli 'žena iz snova'

Horoskopski znak u kojem smo rođeni govori bezbroj stvari o našoj osobnosti, otkriva naše osobine, želje i afinitete. S tim u vezi, astrolozi su glasali za najbolje i najgore supruge prema Zodijaku.

Najlošije ocijenjene supruge su sljedeće dame Zodijaka:

Škorpion

Nevjerojatno privlačna, očaravajuće inteligentna i lijepa mlada dama, ali najgore ocijenjena među ženama Zodijaka. Brak sa Škorpionom bit će sjajan sve dok traju ljubav i zaljubljenost.

Ali koliko to traje? Kad se strasti počnu smirivati, Škorpion bi mogao pokucati na druga vrata tražeći još, jer živi od strasti i uzbuđenja. To joj je omiljena hrana.

Riba

Slično Škorpionu. Vrlo lijepa i ugodna žena koja jednostavno ode kada joj stvari nisu po volji.

Koliko god bila osjetljiva, zna biti i hladnokrvna. Nekako ide iz krajnosti u krajnost po tom pitanju. Vrlo je loša u održavanju ravnoteže. Koliko god se trudile biti izvrsne supruge, nešto drugo (ili netko drugi) ih lako može omesti.

Evo tko je osvojio laskavu titulu najbolje supruge:

Vodenjak

Prvo mjesto pripada ženi Vodenjaku. Ona može biti tako sjajna supruga da se to čini nestvarnim. Supruga Vodenjak – gotovo mitska žena, junakinja muških snova: zauvijek lijepa, pozitivna i draga. Ona će uvijek živjeti zadovoljna i sretna pored svog muža.

Nikada neće živjeti s njim sama iz pogrešnih razloga. Ako hodate sa ženom Vodenjakom, a još je niste oženili, vjerojatno ne znate cijeniti prave stvari.

Ovan

Žena Ovan je asocijacija na tvrdoglavu ženu, ali samo ljudi koji su s njom u braku znaju da pored sebe imaju pravo blago.

Da, zna biti tvrdoglava, ali ta njena “mana” ne odskače u moru drugih kvaliteta koje je čine odličnom ženom. Uvijek će se truditi da bude lijepa, da izgleda dobro. Pritom će se savršeno brinuti o kući, obitelji, mužu, djeci… I da, za sve će imati vremena.

Takva je žena Ovan.

Izvor: Stil

Horoskop velikog novca za 2024.: Tko će se opeći, a tko će ostati praznih džepova


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima