back to top

Asus Zenfone 10 dobio je Android 14

Službeni renderi Samsung Galaxy S24 serije navodno procurjeli unaprijed iz Kolumbije

Vijesti koja će obradovati korisnike Asus Zenfone 10 pametnog telefona, tvrtka je najavila službeno ažuriranje na Android 14. Kao “posljednji predstavnik” svoje vrste, Zenfone 10 sada je na putu da pruži korisnicima jedinstveno iskustvo s najnovijim operativnim sustavom.

Bidenova administracija potvrdila zabranu prodaje Apple Watcha u SAD-u

Asus Zenfone 10 dobio je Android 14

Asus je počeo s uvođenjem stabilnog ažuriranja za globalne modele, uključujući one koji se prodaju u Europskoj uniji.

tekst4sl5 1

Da biste osigurali primanje ažuriranja, vaš Zenfone 10 treba imati verziju softvera 33.0220.0220.101. Nakon što preuzmete ažuriranje veličine 1,3 GB i instalirate ga, vaš uređaj će se nadograditi na verziju softvera 34.1004.0204.65.

Istraživanje: gadgeti pomažu pri uvođenju zdravih navika

Kao što je uobičajeno, ažuriranje će se puštati postupno temeljem serijskih brojeva telefona, pa korisnicima može proći nekoliko dana dok ažuriranje ne stigne do svih Zenfone 10 uređaja.


tekst4sl3

Ako niste automatski primili obavijest o ažuriranju, možete ručno provjeriti dostupnost ažuriranja putem postavki. Navigirajte do Postavki > Sustav > Ažuriranja sustava kako biste provjerili ima li ažuriranja za vaš uređaj.

Asus Zenfone 10 dobio je Android 14

Vivo X100 Pro+: Otkrivena prva Samsungova telefoto kamera od 200 megapiksela s 200x zumom”

Asus preporučuje da prije nastavka procesa ažuriranja napravite sigurnosnu kopiju podataka, budući da “neke aplikacije trećih strana još nisu kompatibilne s Androidom 14”.

tekst4sl4 1tekst4sl4 1

Dnevnik promjena ovog ažuriranja donosi niz poboljšanja i novih značajki koje će dodatno poboljšati korisničko iskustvo. Među glavnim optimizacijama spomenuto je poboljšano Bluetooth povezivanje, rješavanje prekida veze sa slušalicama i problemi s bukom tijekom korištenja Bluetooth uređaja. Također su ispravljeni problemi s odjekom poziva preko zvučnika, pružajući korisnicima bolju kvalitetu zvuka tijekom telefonskih razgovora.

Asus Zenfone 10 – posljednji iz svoje vrste

Jedna od značajki koje su dodane u ažuriranju je nova metoda prikaza potrošnje baterije, koja omogućuje korisnicima praćenje upotrebe aplikacija u segmentima.

tekst4sl2 1tekst4sl2 1

Također, ažuriranje donosi podršku za novo “Fotografije i videozapise” dopuštenje, zajedno s novim sustavom za odabir fotografija. Osim toga, korisnici će primijetiti obnovljeni Mobile Manager, Kontakti, Telefon, Birač za hitne slučajeve, Upravitelj datoteka, Kalkulator, Sat, Galerija, Vrijeme, Snimač zvuka, Postavke, Kloniranje telefona, Lokalna sigurnosna kopija i Pokretač.

Ovo je ASUS ROG Phone 8 i 8 Pro

Jedno od značajnih vizualnih poboljšanja uključuje prilagodbu boja i svjetline widgeta sata na zaključanom zaslonu, što će korisnicima omogućiti personalizaciju sučelja prema njihovim preferencijama.

Nadogradnja za niz Garmin pametnih satova objavljena

 

Dodatno, Asus je unaprijedio vlastiti izbornik napajanja, koji sada uključuje opcije ponovnog pokretanja i isključivanja, čime su ispravljene eventualne prethodne nedostatke.

Što nam to Netflix donosi 2024. godine – evo odgovora

Naravno, ovo ažuriranje također uključuje sve novosti koje je Google implementirao u Android 14, pružajući korisnicima najnovije značajke i poboljšanja u operativnom sustavu.

Samsung Galaxy S24 Ultra: Revolucija kamere i tehnoloških inovacija / pogled na modul kamere

Iako je ovo ažuriranje donijelo brojne pozitivne promjene, Asus upozorava korisnike da se pobrinu za sigurnosno kopiranje svojih podataka prije nego što nastave s postupkom ažuriranja, kako bi izbjegli eventualne gubitke podataka.

Android uskoro donosi “zdravlje baterije” po uzoru na iPhone

Također, naglašava se da neke aplikacije trećih strana možda još nisu potpuno kompatibilne s Androidom 14, pa bi korisnici trebali pratiti nadogradnje svojih omiljenih aplikacija kako bi osigurali njihovu ispravnu funkcionalnost.

Nubia Z60 Ultra – do detalja rastavljena

Asus Zenfone 10 korisnici mogu s nestrpljenjem očekivati ovo ažuriranje koje će poboljšati performanse, sigurnost i korisničko iskustvo njihovog pametnog telefona.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima