back to top

AUTOMOBIL VUKAO TIJELO DJEVOJKE PET KILOMETARA: TRAGEDIJA POSLIJE DOČEKA NOVE GODINE

AUTOMOBIL VUKAO TIJELO DJEVOJKE PET KILOMETARA: TRAGEDIJA POSLIJE DOČEKA NOVE GODINE

Teja Grajms (19) ispala je iz automobila koji se oko 1 sat ujutru nekoliko puta prevrnuo na autoputu nakon što je udario u propust.

Tijelo nesrećne djevojke zakačilo se potom za automobil koji je naišao, međutim, vozač, koji je inače njen prijatelj, nije primjetio šta se dogodilo i nastavio je da vozi kilometrima.

Policija je uz pomoć opreme za termoviziju na kraju pronašla tijelo tinejdžerke zaglavljeno za automobil skoro 5 kilometara od mjesta nesreće.

Majka nastradale djevojke rekla je za Fox 6 da “doživljava agoniju” koju nikome ne bi poželjela. Istražitelji navode za lokalne medije da se vjeruje da je alkohol imao ulogu u smrtonosnoj nesreći.

Vozač automobila, tinejdžer (19) iz Vest Benda, uhapšen je pod optužbom da je pobjegao nakon što je usmrtio Grajm jer je navodno napustio mjesto nesreće pre dolaska policije.

Jedan od saputnika (17) nastradale tinejdžerke iz prevrnutog automobila nalazi se u kritičnom stanju dok su još dvoje, starosti 16 i 21 godinu, prebačeni u lokalne bolnice sa teškim povredama.

Ti-Džej Grajm, sestra nastradale djevojke, pokrenula je online akciju prikupljanja sredstava kako bi pomogla svojoj porodici da plati komemoraciju i kremaciju.

  • Teja je svojom živahnom ličnošću i smislom za humor unijela svetlost u najmračnije dane ljudi. Voljela je automobile, zalaske sunca i druženje sa prijateljima – navela je sestra.

Jeziva saobraćajna nesreća, podsjetimo, obilježila je prve trenutke 2024. godine i na Kipru kad su četiri člana jedne porodice poginula u direktnom sudaru automobila i kamioneta nekih pola sata nakon ponoći.

(E.F. / Kurir)

The post AUTOMOBIL VUKAO TIJELO DJEVOJKE PET KILOMETARA: TRAGEDIJA POSLIJE DOČEKA NOVE GODINE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima