BANJA LUKA: IVAN BEGIĆ PRIJAVIO DA GA JE FIZIČKI NAPAO GORAN SUVARA

BANJA LUKA: IVAN BEGIĆ PRIJAVIO DA GA JE FIZIČKI NAPAO GORAN SUVARA

Begić je ranije prijavljivao Suvaru policiji zbog “ucjena i objavljivanja snimaka”.

Kako je za portal Banjaluka.net ispričao Begić, Suvara ga je napao ispred kuće.

– Pozvonio mi je neko na vrata, a ja sam u tom trenutku krenuo na teren. Kad sam otvorio, vidio sam da je Goran Suvara i odmah je počeo da psuje i da me vrijeđa, a onda je i fizički nasrnuo na mene. Ja sam se branio, pokušao sam da ga istjeram iz dvorišta – kaže Begić.

Kako je rekao, a što se može vidjeti i na snimku, Suvara ga je udarao u predjelu stomaka.

– Ispao mu je telefon, ja sam ga razbio. Udarao sam ga po glavi i nekako sam se izvukao. On je jači i veći od mene – kaže Begić.

Dodaje da je sve prijavio policiji i da su stigli u rekordnom roku.

Suvara je kontaktirao ATV nakon sukoba i optužio Ivana Begića da ga je pretukao ispred svoje kuće. On je dostavio i fotografiju na kojoj se vide povrede, kao i nalaz iz Doma zdravlja.

Suvara tvrdi da je pozvonio nekoliko puta Begiću na vrata zbog snimanja priloga, nakon čega je Begić došao do njega i počeo da ga tuče. Prema tvrdnjama Suvare, Begić ga je tukao stativom od kamere, a optužuje ga i da ga je ugrizao.

BANJA LUKA: IVAN BEGIĆ PRIJAVIO DA GA JE FIZIČKI NAPAO GORAN SUVARA
Foto: ATV

Krajem oktobra, podsjetimo, Suvara je ispred Gradske uprave u Banjoj Luci govorio o nedavnom hapšenju na granici Bosne i Hercegovine zbog potrage koju je za njim raspisao MUP RS-a, a zbog sumnje da je počinio krivično djelo mučenje, zlostavljanje i drugo neljudsko ponižavajuće postupanje.

Suvara je nakon što je 18. oktobra ove godine “skinut” sa graničnog prijelaza Popovi prilikom ulaska u BiH, ispitan u Policijskoj upravi Banja Luka zbog sumnje da je prije dvije godine objavio eksplicitni videosnimak, kao i fotografiju tadašnjeg banjalučkog odbornika Ivana Begića i uputio mu uvredljive poruke.

Suvara je potvrdio da je na svom profilu na društvenoj mreži X objavio sporni snimak, te da je to samo dio onoga čim raspolaže.

(Banjaluka.net/ATV)

Video pogledajte i OVDJE.

View this post on Instagram

A post shared by Banjaluka.net (@banjaluka_net)

The post BANJA LUKA: IVAN BEGIĆ PRIJAVIO DA GA JE FIZIČKI NAPAO GORAN SUVARA first appeared on Hayat.ba.


hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima