back to top

Barać nakon prve pobjede Mege nad Zvezdom u ABA ligi: Rekao sam igračima da će im sve što dalje kažem pokvariti pet minuta

Košarkaši Mege napravili su iznenađenje u 24. kolu ABA lige savladavši u gostima višestrukog prvaka i lidera na tabeli Crvenu zvezdu, posle preokreta u poslednjoj četvrtini.

Svoje dojmove nakon utakmice iznio je trener Mege Marko Barać.

U prvom dijelu sezone igrali smo dobro protiv Crvene zvezde, bili smo u igri praktički 40 minuta i na kraju je moglo biti i na jednu i drugu stranu, ali oni su na kraju bili bolji. Osjećali smo da se možemo nositi i tako smo se i pripremili. Utakmicu smo otvorili izvanredno, napadački vrlo pametno, obrambeno odgovorno i prva četvrtina je završila kako smo htjeli. U drugoj četvrtini, nošeni nekim trenucima i prevelikim samopouzdanjem, pokušali smo biti veći majstori od majstora preko puta, što je za sada nemoguće i napravili smo nekoliko gluposti, koje su omogućile Zvezdi da preokrene utakmicu do kraja. druga četvrtinarekao je Barać, pa dodao:

No, reakcija moje momčadi u drugom poluvremenu bila je izvanredna, kao i razina borbe s ovom rotacijom, večeras dosta smanjena, jer je naš najvažniji branič Malovec rano napravio pet prekršaja, ali sve su to učinili igrači na terenu. nevjerojatno. Rekao sam im u svlačionici da ovih dana puno pričam i da će im sve što dalje kažem pokvariti pet minuta. rezimirao je trener Mege.

Bila je ovo prva pobjeda Mege nad današnjim rivalom u regionalnom natjecanju.

Nemam neki poseban osjećaj, to ću prepustiti ljudima koji se bave poviješću. Rekordi i tradicija su tu da se ruše. Ovo je velika pobjeda za moje igrače, a sve ostalo može biti zanimljivorekao je Barać.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima