back to top

Bikovi, Vage i Strijelci do kraja travnja 2024. godine dobivaju karmičku nagradu, a astrolozi objašnjavaju što to znači

Bikovi, Vage i Strijelci do kraja travnja 2024. godine dobivaju karmičku nagradu, a astrolozi objašnjavaju što to znači

Travanj će biti povoljan mjesec za nove početke. Ipak, astrolozi kažu da će vas retrogradni Merkur natjerati da malo usporite i dobro razmislite o svakoj odluci.

Nebeski tranziti se usklađuju, a tri znaka zodijaka moći će primiti velikodušan udio karmičkih nagrada. Prema prognozi, ovo povoljno razdoblje najavljuje val pozitivne energije i slutnosti, označavajući vrijeme postignuća i iskustva.

Bik

Često sumnja u sebe i sklonost promatranju drugih stoje Biku na putu punom životu prosperiteta i uspjeha. Vrijeme je da progovorite za sebe. Ne morate uvijek ispunjavati očekivanja drugih. Trebali biste slušati svoje snove i želje.

Vašu dobrotu i nježnost nikada ne treba doživljavati kao slabost, jer imate nepokolebljivu snagu koja može izdržati sve kušnje. Sreća će vam biti naklonjena ove sezone, donoseći vam lekcije o pravdi.

Vaga

Po prirodi ste velikodušni, ljubazni i suosjećajni, ali drugi ne cijene uvijek te kvalitete. Umjesto da se fokusirate na sve nepravde u svijetu, odlučujete se izdići iznad situacije usmjeravajući svoju energiju na stvaranje pozitivnih promjena i ispravljanje stvari.

Vrijeme je da pokažete otpornost i postavite vlastite granice. Svemir se slaže u vašu korist, spreman da vam donese nagrade koje itekako zaslužujete. Vjerojatno ćete vidjeti karmičke događaje koji će sustići ljude koji su vas nekoć povrijedili. Po prirodi niste osvetoljubivi i ova vam osveta neće donijeti zadovoljstvo. Međutim, astrolozi kažu da će ovi događaji dokazati ravnotežu pravde.

Strijelac

Uvijek ste u epicentru zbivanja i spremni ste se glasno i neumorno boriti za pravdu. Vrijeme je da jednostavno prihvatite razdoblje mira i gledate kako se kozmičke sile usklađuju kako bi vas zaštitile od onih koji vam žele zlo. Astrolozi kažu da će svemir postati vaša tvrđava, koja će lako odbijati zle namjere usmjerene prema vama.

Bit ćete svjedokom kako vaši neprijatelji uče teške životne lekcije. Energija koja je nekoć bila usmjerena da vas ometa postat će upravo katalizator koji će vas dovesti do novih postignuća i prosperiteta.

Horoskop za kraj travnja 2024.: Rak izbjegava rasprave, Strijelca čeka prekrasno iznenađenje, a Riba na životnoj raskrsnici


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima