Blizanci, Škorpion, Vaga i Ribe manipuliraju svojim partnerima i igraju se s njihovim osjećajima

Jeste li ikada imali osjećaj da se netko igra vašim emocijama? Stručnjaci za astrologiju pozabavili su se ovim pitanjem i izdvojili četiri znaka Zodijaka koji najčešće manipuliraju osjećajima ljudi oko sebe, posebice u emotivnim odnosima.

Dugotrajna i zdrava emocionalna veza zahtijeva ljubav, komunikaciju i međusobno poštovanje, ali pojedinci tuđim emocijama pridaju posebnu važnost pa se prema svojim osjećajima odnose površno i ne mare za posljedice.

Stručnjaci za astrologiju uočili su navedene značajke kod sljedećih znakova:

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj dualnoj prirodi. Iako njihova karizma može biti neodoljiva, njihova se raspoloženja neprestano mijenjaju i ponekad ostavljaju nejasan dojam na druge.

Njihova multipersonalnost može stvoriti razigrano ponašanje koje nenamjerno povrijeđuje i manipulira tuđim emocijama.

Škorpion

Škorpioni se često povezuju s misterijom i intenzivnom prirodom. Iako njihova strast može biti privlačna, njihova sklonost skrivanju pravih osjećaja može dovesti do zbrke u odnosima.

Zagonetni Škorpion ponekad nesvjesno, a ponekad iz zabave, stavlja bliske osobe na emocionalni rollercoaster. Često ne poštuju ljude oko sebe i igraju se s njihovim osjećajima do krajnjih granica.

Vaga

Vage su šarmantne osobe koje traže ravnotežu u svim sferama života. Međutim, njihova neodlučnost i želja za skladom mogu nenamjerno dovesti do manipulacije.

Šarm kojim odiše može biti dvosjekli mač, ostavljajući one oko sebe uhvaćene u mrežu pomiješanih signala. Vrlo je teško biti u vezi s Vagom jer nikad ne znate na čemu ste.

Riba

Ribe, kojima vlada Neptun, planet snova i iluzija, imaju sklonost životu u svijetu mašte.

A ako je njihova kreativnost vrijedna divljenja, granica između stvarnosti i mašte može biti zamagljena. A ako su empatične i pune ljubavi, pravi ih je izazov čitati.

Izvor: Sensa

Vaga, Škorpion i Jarac imaju najjaču intuiciju, najbolje “čitaju” i procjenjuju ljude


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima