back to top

Blizanci, Vodenjaci i Ribe najveći su rasipnici Zodijaka, troše novac kao da sutra ne postoji

Blizanci, Vodenjaci i Ribe najveći su rasipnici Zodijaka, troše novac kao da sutra ne postoji

Prema astrolozima, Blizanci, Vodenjak i Ribe dijele jednu zajedničku i vrlo izraženu karakternu crtu – pretjeranu rastrošnost i neodgovoran odnos prema novcu.

Oni su najveći rasipnici Zodijaka i troše novac kao da sutra ne postoji.

Blizanci

Kada je riječ o Blizancima, oni su poput djece koja se igraju u prodavaonici slatkiša, uvijek željni novih igračaka. Njihova znatiželja i potreba za stalnim promjenama često ih navode na impulzivne kupnje, a nerijetko se dogodi i da ne razmišljaju puno o dugoročnim posljedicama svojih izdataka.

Za Blizance je svijet pun mogućnosti, ali ponekad to znači da je njihov novčanik prazan prije nego što to shvate.

Vodenjak

S druge strane, Vodenjaci su poput putnika pustolovnog duha koji su spremni krenuti u nepoznato ne razmišljajući o cijeni karte. Njihova želja za istraživanjem i isprobavanjem novih stvari može ih navesti da troše novac na iskustva koja možda nisu uvijek vrijedna ulaganja.

Za njih je sreća u svakom novom otkriću, čak i ako to znači da će im bankovni račun biti tanji.

Riba

Konačno, Ribe su poput umjetnika koji se dive svijetu oko sebe i često troše novac da bi stvorili ljepotu ili pomogli drugima. Njihova empatija može ih navesti da se žrtvuju za druge ili da ulažu u projekte koji imaju emocionalnu vrijednost, bez obzira na cijenu.

Novac je za Ribe alat kojim ispunjavaju svoje kreativne ili altruističke želje, ali ponekad zaborave obratiti pozornost na vlastite financijske potrebe.

Izvor: index.hr

Blizanci, Vaga, Škorpion i Ribe flertuju iz čiste zabave i igraju se s tuđim emocijama


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima