back to top

BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: MJEŠTANI BRUJE O HAPŠENJU PREVARANATA

BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: MJEŠTANI BRUJE O HAPŠENJU PREVARANATA

Kako Kurir saznaje, od 18 Bombonicinih saradnika, njih troje su članovi njegove uže porodice – žena u osmom mjesecu trudnoće, sestrić i zet!

RAČUNI I UPLATE

Inače, kao organizator ove kriminalne grupe označena je Dimitrijevićeva supruga Sanja D. (33), dok su članovi sestrić Filip R. (21) i zet Srba M.

  • Članovi Bombonicine porodice su inače jako bliski. O tome svjedoče i fotografije na njihovim društvenim mrežama, na kojima se vidi da su često zajedno na raznim okupljanjima. On je posebno blizak sa svojom sestrom, čiji su muž i zet uhapšeni. O njihovoj posebnoj vezi govori i podatak da su se Milan i Sanja vjenčali istog dana kad i njegovi sestra i zet Srba – kaže poznanik ove porodice iz Mladenovca.
BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: MJEŠTANI BRUJE O HAPŠENJU PREVARANATA

Kako dodaju oni koji poznaju Dimitrijevića, niko nije iznenađen što je baš sa svojom familijom razrađivao “biznis ideje”.

TETOVAŽE: SAMO BOG I PORODICA

O tome koliko je Bombonica vezan za suprugu i sestru, govore i njegove tetovaže.

  • Po cijelom tijelu ima tetovaže posvećene porodici i citate koji ukazuju na to koliko im je privržen. Na lijevoj strani grudi ima istetovirano ime svoje sestre, a na desnoj ime supruge. Na ruci mu piše: “Kad je kašika u medu oko tebe sto lica, kad si u problemu samo Bog i porodica” – kaže izvor.
  • Milanova žena Sanja je bila zaposlena u jednoj knjigovodstvenoj agenciji iz Beograda. Kako se sumnja, od 4. januara do 25. novembra ove godine, kreirala je naloge za elektronsko plaćanje i prikazivanjem lažnih činjenica, dovela u zabludu zaposlene u više privrednih društava iz Beograda da su platili dobavljače, poreske obaveze i obaveze za druge javne prihode, dok su oštećeni taj novac, zapravo, uplaćivali na njene lične i račune ostalih osumnjičenih. Ona je, kako se sumnja, na taj način za sebe i ostale osumnjičene pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 304.479.479 dinara – navodi se u saopćenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Svi osumnjičeni su već saslušani kod tužioca i od njih 18, samo dvoje je iznijelo odbranu, a ostali su se branili šutnjom.

  • Dimitrijeviću je određen pritvor, a njegovoj ženi i jednom osumnjičenom je doređen kućni pritvor, dok će se ostali braniti sa slobode – podsjeća izvor.
BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: MJEŠTANI BRUJE O HAPŠENJU PREVARANATA

PREKO ZETA U KRIMINAL

Mladenovčani kažu da je Bombonica oduvijek bio problematičan i da su ubijeđeni da je zapravo on mozak ove prevare.

  • Vjerujemo da je iskoristio mesto na kome mu radi žena da lako i brzo dođe do velikog novca. Vjerovatno je predložio i da njegovi zet i sestrić otvore račune u banci na koje će pravareni ljudi, ne sluteći o čemu se radi, uplaćivati novac. Moguće da oni nisu ni bili svjesni o čemu se tu radi. To je neka priča koja kruži ovdje – pričaju sagovornici.

Bombonici je, prema riječima izvora, Sanja druga supruga, a osumnjičeni zet je drugi muž njegove sestre.

  • Osumnjičeni sestrić je sin iz prvog braka Bombonicine sestre. Inače, priča se da je njega u kriminal uveo prvi sestrin muž, s kojim je prvo počeo da vozi motore, pa dalje da tone u mutne poslove – pričaju Mladenovčani.

(E.F. / Kurir)

The post BOMBONICA PAO SA ŽENOM, ZETOM I SESTRIĆEM: MJEŠTANI BRUJE O HAPŠENJU PREVARANATA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima