back to top

Božica zaštitnica svakog znaka zodijaka – kako prizvati njezine moći i privući zaštitu!

Božica zaštitnica svakog znaka zodijaka - kako prizvati njezine moći i privući zaštitu!

Drevni svećenici i svećenice vjerovali su da je svaki znak Zodijaka povezan s božanstvima i duhovima zbog prirode pojedinih znakova.

Štoviše, okultisti i mistici koristili su se astrologijom kako bi dobili savjete za izvođenje čarolija i raznih rituala. Svaki znak ima pridružene entitete iz kojih smo pokušali definirati jednu božicu zaštitnicu.

Pozovite svoju “Božicu zaštitnicu”

Imajte na umu da su ova božanstva toliko moćna da prirodno nadilaze granice jednog horoskopskog znaka.

Ipak, ispravnije je pozvati se na “božicu zaštitnicu” koja vam je prirodno bliža. Štoviše, ta vam je veza možda već jasna.

Božica Ovan: Brigid, Svjetlost

Vaša božica zaštitnica je Brigid (ili Brighid), rođena od Dagde, dobrog svemogućeg Boga Tuat de Danann, ona je omiljena božica Irske, iako se njezino obožavanje proširilo na Englesku gdje je poznatija kao Brigantia. Mnogi izvori i bunari bili su posvećeni božici u Irskoj i Engleskoj.

Brigid je božica vatre, svjetla i topline, a njezino ime znači “Svjetlo / Uzvišeno”. Ona je majstor svih vještina (uključujući i magiju) i obično se prikazuje kao kovač. Ona je čuvarica ognjišta i sposobna je transformirati jednu stvar u drugu svojom magičnom, alkemijskom, božanskom transmutacijom.

Ljudi rođeni u znaku Ovna pozivaju se na njegovu božansku vatru da vas nadahne i osnaži. Brigid će vam pomoći da uravnotežite svoju intenzivnu snagu i mir u sebi.

Posvetite joj plameni amulet i nosite ga kako biste privukli nadahnuće i iscjeljenje.


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima