back to top

Cijela obitelj teško ozlijeđena u sudaru u Posušju s dvoje djece među ozlijeđenima

Jutros u 7:20 sati na magistralnoj cesti Tomislavgrad – Posušje, u mjestu Mrkodol, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe ozlijeđene, potvrdili su iz Ureda za informiranje MUP-a Hercegbosanske županije (HBŽ) za Hercegovina.info.

U udesu su učestvovali VW Touran vozilo voženo od strane osobe M.H. (1990.) iz Travnika, i kombi vozilo Renault voženo od strane osobe M.J. (2003.) iz Mostara.

Četiri osobe iz Touran vozila su zadobile teške tjelesne povrede, uključujući dvoje djece. Vozač kombija je prošao bez povreda.

Pored vozača Tourana, povrijeđena je i osoba A.H. (1971.) i djeca rođena 2017. i 2018. Svi su članovi iste porodice iz Travnika. Osoba A.H. i dijete rođeno 2018. su prevezeni u Sveučilišnu kliničku bolnicu (SKB) Mostar zbog ozbiljnosti povreda, dok su vozač Tourana i drugo dijete prebačeni u županijsku bolnicu u Livnu.

Zbog ovog saobraćajnog udesa, saobraćaj je obustavljen na tom dijelu ceste i preusmjerava se obilaznim putevima. Dežurni tužilac Tužilaštva HBŽ je obaviješten o zbivanjima i vodi istragu. Istragu provode službenici Policijske uprave Tomislavgrad.

Objava POSUŠJE-TOMISLAVGRAD U teškom sudaru ozlijeđena cijela obitelj, među njima i dvoje djece prvi put se pojavila na Posušje.info.

Izvor: ( www.posusje.info / Znamo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima