back to top

DANAS SAHRANA BRATA UBICE DANKE ILIĆ: POSMRTNI OSTACI DALIBORA DRAGIJEVIĆA STIŽU IZ NIŠA U ZLOT

DANAS SAHRANA BRATA UBICE DANKE ILIĆ: POSMRTNI OSTACI DALIBORA DRAGIJEVIĆA STIŽU IZ NIŠA U ZLOT

  • Raka se kopa na samom kraju groblja, nije porodična grobnica. Ovdje će biti sahranjen Dalibor. Za njega spremamo grob. Neće s njim u crkvu, već će direktno iz Niša da dođu ovdje – rekli su grobari.
  • Ovdje su iskopali dovoljno mjesta za porodičnu grobnicu, ali Dalibor će biti sahranjen baš na ovom mjestu gdje sada zidamo. Žurimo da završimo dok ga ne dovezu, jučer nas je policija prekidala u poslu i sada nam manjka vremena, jer se sve brzo izdešavalo, pogotovo što je riječ o čovjeku koji je umro u zatvoru, pa sve organizuju nadležni – rekao je jedan.

Svetlana, Daliborova majka, izjavila je da ni sama ne zna gdje će Dalibor biti sahranjen, a na groblju inače sahranjenih Dragijevića.

Inače, 3 čudne, nesvakidašnje stvari “prate” ovu sahranu.

Nije bilo Daliborove smrtovnice, nije bilo bdijenja i vrata kuće su sve vrijeme bila zatvorena.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, kao i njihov otac Radoslav, bio je uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije tijelo djevojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji umro od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premjesti tijelo djevojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora.

Kako je navedeno u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana poslije nestanka djevojčice i početka potrage.

Reporteri sa lica mesta, javili su da u selu Zlot, odakle je Dalibor, nema nijedne njegove smrtovnice, a prilaz groblju još jučer je bio blokiran od strane policije, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili. Ista situacija bit će i danas – niko neće moći da priđe groblju dok Dejan ne bude sahranjen.

Podsetimo, potraga za tijelom Danke Ilić ušla je u šesti dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mjesta po Banjskom polju i okolini kako bi se tijelo djevojčice što prije pronašlo. Intenzivno se pretražuje i region Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

Veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa na terenu je već 15 dana.

(Blic)

The post DANAS SAHRANA BRATA UBICE DANKE ILIĆ: POSMRTNI OSTACI DALIBORA DRAGIJEVIĆA STIŽU IZ NIŠA U ZLOT first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima