back to top

DANKIN DJED SE PRISJETIO NJIHOVOG POSLJEDNJEG SUSRETA: TOG DANA MI JE POTRČALA U ZAGRLJAJ…

DANKIN DJED SE PRISJETIO NJIHOVOG POSLJEDNJEG SUSRETA: TOG DANA MI JE POTRČALA U ZAGRLJAJ…

Djed djevojčice Milan Ilić naveo je da mu svi izjavljuju saučešće, ali da on i dalje ne može da povjeruje.

Milan Ilić ističe da mu je izuzetno teško da sve prihvati kao realnost.

  • Teško nam je, onaj dan kada smo čuli da su uhvatili ubice i da se zapravo radi o ubistvu, svima nam se slošilo. Završili smo svi kod ljekara. Ne znam kako sam, iako su monstrumi priznali, živim u nadi. Dok se tijelo ne nađe, postoji neki tračak nade, iskrica, da je ona živa. Dijete nije igla, mora da se nađe, da li neki dio odjeće, ili nešto drugo ako su učinili. Ovako, da oni ništa ne mogu da nađu, da ih ovi monstrumi tjeraju sa jednog mjesta na drugo… Užas – rekao je potreseni Dankin djed.

On je naveo da se mnogo plaši šta su ubice uradile sa Dankom, nakon što su joj uzeli tek započeti život.

  • Ja te ljude ne poznajem, nikada ih nisam vidio. Nije mi jasno da li moguće da su ti neljudi to počinili, da su još to opisivali. Takvo nešto nema na zemaljskoj kugli, ja nisam pametan. Da su je makar ostavili kada su je udarili, ili osnovno je kada se tako nešto dogodi, udes, nesreća, da pomognu. Ako nisu u stanju, zovi pomoć, viči. Ja im nikada ne bih zamjerio da je situacija bila takva da su je oni udarili pa hitno odvezli u bolnicu, ali ovako… Ne želim nikome zlo, ni njihovim porodicama, ali ima ovaj odozgo, Bog, on radi posao kako treba. Mislio sam da sam najjači, da mogu da nosim porodicu, ali i ja sam počeo da pucam – rekao je.

Sagovornik je dodao da se oni kao porodica nadaju da će pronaći Dankino tijelo kako bi mogli da je sahrane kako treba.

  • Da ima deka gdje da joj zapali svijeću, da zna gdje počiva. Tog dana kada je nestala sam je poslednji put vidio. Otišli smo supruga i ja da pričuvamo Danku i njenog brata, dok je Ivana otišla do opštine nešto da završi. Inače, supruga ih je čuvala često i na nju su navikli. Ranije je bilo da kada nas djeca vide, uvijek prvo trče kod babe, međutim, tog dana je moja Danka potrčala dedi u zagrljaj. Ja baš kažem supruzi u tom trenutku: “Ju, ovo će snijeg da pada. Nevjerovatno mi je”… Igrali smo se, šalili i kada se svega toga sjetim, samo mi je teže. Nije mi dobro kada joj vidim sliku na internetu i televiziji, suze same idu i samo se pitam da li je to moguće… – kroz suze je naveo.

(Nova.rs)

The post DANKIN DJED SE PRISJETIO NJIHOVOG POSLJEDNJEG SUSRETA: TOG DANA MI JE POTRČALA U ZAGRLJAJ… first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima