Davor Gerbus: Ilda Humić i Mirza Mustafagić plasirali laži o meni i Ameru Kadiću


bh. Instagram zajednicu potresa drama koju je pokrenula Ilda Humić, otkrivši šokantne detalje o zlostavljanju na internetu od strane svojih kolega i lažnih prijatelja. Na sve se videom na YouTubeu nadovezao Mirza Mustafagić, a podržali su ih i brojni drugi influenceri.

Prije dva mjeseca bh. nebo utjecaja potresla je drama između Ilde Humić i Mirze Mustafagića te Davora Gerbusa i Amera Kadića.

Humić i Mustafagić javno su izjavili da ih dvojica kolega zlostavljaju, sabotiraju im kampanje, te da kontaktiraju s klijentima kako bi raskinuli unosne ugovore.

Iako njih dvojica nisu imenovali Gerbusa i Kadića, Twitter zajednica ih je smatrala odgovornima. Da su Twitteraši bili u pravu potvrdio je i sam Gerbus koji se oglasio nakon objave podcasta Oslobođena.

Naime, Gerbus je, obilježavajući Brankicu Raković, urednicu i voditeljicu Oslobođena, u svom komentaru napisao:

„Uz dužno poštovanje prema Vama, Vašem liku i djelu – Vaši gosti emisije su 08.02.2023. putem društvenih mreža Instagram i YouTube javno iznio niz lažnih optužbi, iskrivljenih i nepotpunih istina s ciljem omalovažavanja i umanjivanja vrijednosti mene, Davora Gerbusa i Amera Kadića, pokrenuvši tada organiziranu antikampanju te podržavajući i šireći laži i ružnih i pogrdnih komentara. Netko tko je uistinu žrtva nasilja to ne radi, a cilj bi trebao biti da se svi oblici nasilja u potpunosti zaustave. Uz dužno poštovanje prema Vama, Vašem liku i djelu, trebali ste napraviti bolju novinarsku analizu materije kojom se bavite. Nemam potrebe svoju istinu nazivati ​​drugim imenom i uzdao sam se u pravni sustav da radi svoj posao, ali žalosno je što mediji podržavaju ovakve ljude i daju im prostora”, napisao je između ostalog Gerbus.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima