DETALJI NESREĆE: MI VOZAČA NE KRIVIMO, NAJVAŽNIJE NAM JE DA SU DJECA DOBRO

DETALJI NESREĆE: MI VOZAČA NE KRIVIMO, NAJVAŽNIJE NAM JE DA SU DJECA DOBRO

Sva su djeca dobro, a to je najvažnije. Imaju lakše povrede. Čula sam se s njihovim roditeljima, rekla je Zrinka Mužinić Bikić, direktorica Osnovne škole Srinjine, čiji su učenici u utorak bili u kombiju koji je u Sirotkovićima između Gornjeg Sitnog i Srinjina sletio s ceste i prevrnuo se.

– Prema mojemu mišljenju, vozač nije kriv. Bilo je vrlo loše vrijeme i moguće je da se nakupilo mnogo vode na tom dijelu ceste, na toj serpentini s koje su sletjeli. Vozač zna našu djecu i voli ih, kao i oni njega. u Bolnici su se djeca raspitivala za njega i on za njih – dodala je ravnateljica Mužinić Bikić. Tvrdi da su vozača otpustili iz bolnice.

Policija pak smatra da vozač nije prilagodio brzinu toga dana te da je zato sletio s ceste.

– Nad vozačem je u sklopu očevida i neposredno nakon nesreće izvršeno alkotestiranje. Utvrđeno je da vozač školskog kombija nije bio pod utjecajem alkohola. Usprkos negativnom testu na alkohol, vozaču je uzet uzorak krvi i urina radi provođenja analize. Iz policije navode da nije utvrđeno da je vozač za vrijeme nesreće koristio mobitel – govore iz policije.

(A.S./24sata.hr)

The post DETALJI NESREĆE: MI VOZAČA NE KRIVIMO, NAJVAŽNIJE NAM JE DA SU DJECA DOBRO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima