back to top

ĐOKOVIĆ NAKON PORAZA: Nije sjajno bez titule, ali dižem formu i igrat ću bolje

Srpski tenisač Novak Đoković zaustavljen je u polufinalu masters turnira u Monte Carlu pošto je prvi put u karijeri poražen od Norvežanina Kaspera Ruda.

Novak je sažeo dojmove nakon izgubljenog meča.

Naravno da sam razočaran kada izgubim ovakav meč koji je bio neizvjestan. Čestitamo Kasperu. Igrao je jako dobro, pogotovo na početku prvog i trećeg seta. Imao sam prilike, ali zadnja utakmica nije bila dobra. Ja sam radio neforsirane pogreške, a on je bio solidan do zadnjeg poena i zasluženo je pobijediosmatra srpski tenisač.

Ipak, kada se gleda cijeli turnir, ima razloga za optimizam.

Bilo je uspona i padova u mojoj igri. Pozitivno je to što sam se uspio vratiti nakon izgubljenog prvog seta i pronaći snagu u svojoj igri, tako da ima dobrih stvari za ponijeti s ovog turnira, ali definitivno sam razočaran gubitkomrekao je Đoković, a potom se osvrnuo na dosadašnji dio sezone u kojem nije puno igrao.

Postavio sam visoke standarde što se tiče rezultatskih očekivanja, tako da nemati naslov ove sezone, u odnosu na prethodnih 15, nije tako sjajno. Ali igrao sam polufinale u Australiji, polufinale ovdje… Igrao sam samo tri turnira ove godine, tako da je naravno za očekivati ​​da će biti sezona u kojima ne počneš dobro a ovo je jedan od tih. Nadam se da ću moći podići formu nakon ovog turnira jer mislim da sam igrao dobar tenis. U idućim natjecanjima, vjerujem, igrat ću još boljeoptimističan je prvi tenisač svijeta.

www.sportskacentrala.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima