Financijski horoskop za kraj 2023. poremetit će mnoge planove, a neki bi se mogli suočiti i s bankrotom

Zima je pred vratima, a to znači samo jedno – energija se obnavlja. Savjet je da početkom prosinca dom očistite od negativne energije, s ciljem da financijski tokovi počnu intenzivnije teći i donesu više sreće i samopouzdanja.

Takvo stanje pomaže nam u održavanju financijske stabilnosti, što je ključno prije početka nove i na kraju stare godine.

Ovan

Očekujte značajne neplanirane troškove u prosincu 2023. Unatoč vašim naporima da uštedite novac, bit će trenutaka kada ćete morati ostaviti novac sa strane. Osim toga, moguće je da će vam poslovno partnerstvo s predstavnicima znaka Vaga donijeti dodatnu zaradu.

Savjetuje se izbjegavanje komunikacije s prevarantima, a sve financijske probleme rješavajte s osobama od povjerenja. Važno je ići naprijed rame uz rame samo s onima kojima možete vjerovati.

Ovo je idealno vrijeme za kreativan rad, donošenje važnih i nestandardnih odluka. Sada je najvažnije imati strpljenja, izdržljivosti i ne požurivati ​​stvari. To se posebno odnosi na drugu polovicu mjeseca.

Bik

Vaša financijska situacija u prosincu je vrlo neizvjesna. Za Veneru će razdoblje uspona završiti početkom mjeseca, pa će Bik početi gubiti snagu. Već prvih dana u mjesecu pokušajte završiti sve najvažnije, ne ostavljajte ništa za kraj godine.

Dio novca možete potrošiti na sebe, na ažuriranje garderobe, na poklone za Novu godinu, ali bolje je to učiniti prije 13. jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura.

Ako ste u braku, vaš partner možda neučinkovito koristi vaš novac. Isto vrijedi i za poslovna partnerstva gdje postoje poteškoće u procjeni financijskih aspekata. Preporuča se odgoditi važne financijske odluke do kraja mjeseca kako bi se postigla veća stabilnost na ovom području.

Blizanci

Astrolozi preporučuju da prestanete pričati o svojim planovima strancima. Ovaj savjet bit će važan zbog retrogradnog Merkura.

Astrolozi snažno savjetuju održavanje neovisnosti u svemu. Ako morate potrošiti puno novca, onda je bolje da to učinite sami, bez savjeta i savjeta drugih. Mišljenje drugih ljudi može zbuniti Blizance i lišiti ih financijske sreće.

Vaš pokušaj promaknuća u prosincu bit će odgođen. Međutim, sljedeći mjesec imat ćete priliku zaraditi pristojan novac radeći ono što vam je nekada bio hobi.

Rak

U prosincu ćete moći zaraditi značajnu količinu novca, ali ćete istovremeno imati i troškove. Čini se da vam, unatoč trudu, nije ostalo novca za dugo iščekivane sitnice o kojima ste maštali.

Budite racionalniji u upravljanju svojim financijama. Planirajte sve za novogodišnje praznike unaprijed.

U prosincu ne bi trebalo biti znakova rizika ili avanture. Na kraju godine definitivno ne možete vjerovati svojoj intuiciji.

Lav

Lavovi će i dalje uživati ​​u financijskoj sreći, unatoč sve lošijoj poziciji Merkura i Venere. Komunikacija s dragim ljudima pomoći će vam.

Krajem godine predstavnici ovog znaka moći će riješiti mnoge probleme i povećati prihode, dobiti novu motivaciju i pravilno uložiti novac. Sve će to postati moguće ako ne klonete duhom i opustite se. Mogući su troškovi vezani za stanovanje, koji bi mogli biti riješeni sredinom mjeseca.

Djevica

Financijska sreća i dalje će se smiješiti Djevicama, ali samo do 12. prosinca jer tada počinje razdoblje retrogradnog Merkura koji će itekako utjecati na njihove živote.

Sve do 13.12. imate priliku zaraditi značajne količine novca. Moći ćete se nositi s monotonim i teškim poslovima i kreativnim zadacima, no bolje je da sve to obavite prije 13. prosinca.

Astrolozi savjetuju Djevicama da novac ulože u samorazvoj i nove vještine. Također je korisno razmišljati o svom zdravlju.

Vaga

Dana 4.12. Venera, glavna zaštitnica Vaga, počinje svoj put pod okriljem Škorpiona, pa će predstavnike ovog znaka doživjeti pad sreće, energije i snage.

Prve dane u mjesecu možete posvetiti aktivnom radu i kupovini ili ih posvetiti promjeni sredine.

Najvažnije je da najhitnija financijska i radna pitanja ne ostanu bez pažnje. Na kraju godine možda neće imati više snage. Vage koje su u braku mogu smatrati da njihov partner nepravedno troši zajednički budžet.

Škorpion

Sasvim je moguće da će Škorpioni u prosincu morati potrošiti pozamašnu svotu – na dar ili na sebe, na kuću. Neki će izdaci biti neočekivani, stoga je bolje biti izuzetno oprezan.

To će vam pomoći da izbjegnete rasipanje novca. Sada je bolje prvo se pozabaviti novčanim stvarima – dok je Merkur još jak.

S druge strane, Škorpionima će tijekom prosinca pomoći Mars, njihov glavni planet. Krajem mjeseca poboljšat će se novčana situacija.

Strijelac

Za predstavnike ovog znaka prosinac će biti dosta produktivan, ali i izazovan period. Astrolozi savjetuju Strijelcima da ne ulaze u nepotrebne rizike i da ne ulažu novac i trud u sumnjive projekte. Početak mjeseca bit će vrlo vedar.

Moći ćete prevladati sve poteškoće na putu do uspjeha i postati financijski samodostatniji.

Važno je dobro razmisliti o svojim financijskim planovima i biti oprezan u raspodjeli sredstava, pogotovo ako imate velike ambicije i planove.

Jarac

Prosinac je izuzetno neobično i teško razdoblje, tijekom kojeg je Jarcima bolje da se usredotoče na svoje obveze i posao. Morat ćete više raditi i obaviti važne kupnje. Svatko tko traži posao trebao bi voditi računa o svom izgledu.

Krajem mjeseca Jarce može napustiti motivacija, pa je nove ciljeve za iduću godinu bolje postaviti početkom prosinca. Imate priliku zaraditi novac zahvaljujući utjecajnim prijateljima.

Moguće je da će vam Škorpion pomoći da dobijete bolje plaćenu poslovnu ponudu koja će biti aktualna u prvoj polovici mjeseca.

Vodenjak

Općenito, prosinac je pogodan za financijsku aktivnost Vodenjaka. 13.12. čeka ih energetsko restrukturiranje. Energija planeta Venere i Merkura postat će manje kreativna, pa je oko ovog datuma bolje ne trošiti novac bez razmišljanja i nikome ne posuđivati ​​novac.

Vodenjaci će morati ostati u dobroj formi kako bi manje akutno osjetili gubitak snage i performansi.

Riba

Početkom mjeseca moći ćete zaraditi dovoljno novca. Novac može doći iz inozemstva ili kroz suradnju sa stranom tvrtkom.

Nakon 13.12. dolazi vrijeme nepogodno za kupovinu, bilo kakve financijske transakcije i promjenu sredine. Stoga će se pripreme za novogodišnje praznike morati obaviti prije 13. ili bolje čak i ranije. Sredina mjeseca je povoljan period za lakše poslove.

Svakim danom bit će sve teže impresionirati svoje šefove ili poslovne partnere. Glavna stvar je da bude dobro u prvoj polovici mjeseca. Unatoč blagdanima koji se približavaju, treba nastaviti raditi i ne sanjati novogodišnje čudo. Samo mi sami sebi možemo pomoći da financijski preživimo.

Izvor: Woman Flash

Posljednji retrogradni Merkur u 2023. pokvarit će vam blagdansko raspoloženje


luftika.rs

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima